İnsan Kaynakları

Bilişimde Özel Okul Başvuru Süreci

Ankara en iyi özel okullar sıralaması içerisindeki Bilişim Kolejinde çalışmak için insan kaynakları birimimizle iletişime geçebilirsiniz. Öğretmen alımları Bilişim Eğitim Kurumlarında titizlikle takibi tutulan ve uzun soluklu bir süreçten oluşmaktadır.

Kolej iş başvurusu yapmak isteyen öğretmenler, web sitemiz üzerinden her zaman bizimle iletişime geçebilirler. Ayrıca, özgeçmişlerini bize ulaştırabilirler.

Özel okul başvuru formunu doldurarak, Bilişim Koleji ailesine katılma şansına sahip olabilirsiniz. Bu sayede Ankaradaki en iyi kolejler arasında yer alabilirsiniz.

Öğretmen adaylarının iş başvurularını değerlendirirken özgeçmişlerini dikkate alıyoruz. Bu değerlendirmeler pek çok kritere dayanmaktadır.

Tüm başvurular insan kaynakları birimimiz tarafından ince bir titizlikle incelenmektedir. Aynı zamanda öğretmenlerin eğitim politikalarımıza uyuyor olması önemlidir. Bizim için öncelik taşıyan öğretmenler, yeniliklere açık, teknolojiyi takip eden ve kendini sürekli geliştirenlerdir. Eğitim alanına getirdiğimiz ilklere bir yenisini ekleyebilmek ancak sağlam bir eğitimci kadrosuyla mümkün olabilmektedir.

Görüşme süreci genellikle sözlü mülakat şeklinde ilerler. Böylece görüşmelerimiz esnasında öğretmen adaylarını tanımaya çalışırız. Görüşme eğer olumlu geçmiş ise öğretmen adaylarımızdan örnek ders anlatımı isteriz. Ders anlatımı da olumlu geçmiş ise eğer sözleşme aşamasına geçeriz.

Genel olarak öğretmenlerimizle çalışma dönemlerimiz uzun soluklu olmaktadır. Kolejlerimizde eğitim veren öğretmenlerimizin hepsi alanlarında uzman ve deneyimlidir. Ankara en iyi özel okullar sıralaması içerisinde bizi başarıya taşıyan asıl gücün, öğretmenlerimizin emeği ve özverisi olduğunun bilinciyle hareket etmekteyiz.

Kolej İş Başvurusu Değerlendirme Süreci

Kolej iş başvurusu yapan öğretmen adaylarının; aldıkları eğitimler, katıldıkları programlar, varsa eğer teknolojik çalışmaları insan kaynakları birimimiz tarafından dikkatle incelenir. Geleceğin nesillerini oluşturacak olan öğretmenlerimizin her alanda kendilerini geliştiriyor ve yeniliyor olmaları gerekmektedir. Ankaradaki en iyi kolejler sıralaması içerisinde yer alan kolejimizde öğretmenlerimizin; öğrenmeye yönelik olan bu eğilimlerinin hayatları boyunca sürüyor olmasını bekleriz.

İnsan kaynakları bölümümüzle iletişime geçerek, iş başvurusu konusunda detaylı bilgileri edinebilirsiniz. Kolejlere iş başvurusu yaparak, siz de Ankara en iyi özel okullar sıralaması içerisinde yer alan Bilişim Kolejinde çalışma fırsatı yakalayabilirsiniz

Bir okulun öğrencilerine yapabileceği en iyi şey, her öğrencinin harika bir öğretmene sahip olmasıdır.

1 +
İş Başvuru Formu