Bilişim Koleji|En Başarılı Özel Okul - İş Başvurusu - Kolej iş başvurusu - Bilişim Koleji

İş Başvurusu

Bir okulun öğrencilerine yapabileceği en iyi şey, her öğrencinin harika bir öğretmene sahip olmasıdır.

Öğretmen alımları Bilişim Eğitim Kurumlarında titizlikle takibi tutulan ve uzun soluklu bir süreçten oluşmaktadır. Kolej iş başvurusu için öğretmenlerimiz bizlerle web sitemiz üzerinden her zaman iletişime geçebilirler ve öz geçmişlerini bize ulaştırabilirler. Böylece Ankaradaki en iyi kolejler arasında yer alan Bilişim Koleji ailesine katılma imkanı kazanabilirler.

Görüşme süreci genellikle sözlü mülakat şeklinde ilerler. Görüşmelerimiz esnasında öğretmen adaylarını tanımaya çalışırız. Öğretmenlerin eğitim politikalarımıza uyuyor olması önemlidir.

Görüşme eğer olumlu geçmiş ise öğretmen adaylarımızdan örnek ders anlatımı isteriz. Ders anlatımı da olumlu geçmiş ise eğer sözleşme aşamasına geçeriz.

Genel olarak öğretmenlerimizle çalışma dönemlerimiz uzun soluklu olmaktadır. Kolejlerimizde eğitim veren öğretmenlerimizin hepsi alanlarında uzman ve deneyimlidir.

Kolej iş başvurusu yapan öğretmen adaylarının; aldıkları eğitimler, katıldıkları programlar, varsa eğer teknolojik çalışmaları dikkatle incelenir. Geleceğin nesillerini oluşturacak olan öğretmenlerimizin her alanda kendilerini geliştiriyor ve yeniliyor olmaları gerekmektedir. Ankaradaki en iyi kolejler sıralamasında yer alan kolejimizde öğretmenlerimizin; öğrenmeye yönelik olan bu eğilimlerinin hayatları boyunca sürüyor olmasını bekleriz.

Kolejimize iş başvurusunda bulunarak siz de Ankara kolejleri arasında, en iyi özel okullar sıralamasında yer alan Bilişim Kolejinde çalışma fırsatı yakalayabilirsiniz.