Servis Hizmetleri

Ankara özel okullar Bilişim Kolejlerimizde öğrencilerimizin okullarına rahatça ulaşabilmeleri için her kampüsümüzde her semte ulaşım sağlayacak anlaşmalı olduğumuz Okul Servisleri mevcuttur. Bu servisler, güvenlikli, tam donanımlı ve öğrencilerimizin rahatça seyahat edebilecekleri şekilde tasarlanmış araçlardan oluşmaktadır. Servis ücretleri öğrenci kayıt ücretine dahil değildir. Servis ücretlerimiz, her yıl Ankara Ulaşım Koordinasyon Merkezi tarafından belirlenen ücret tarifesi doğrultusunda belirlenir. En iyi kolejler arasında yer alan Bilişim Kolejinde akademik eğitim kadar öğrencilerimizin güvenli ulaşımına da önem verilmektedir.

Ankara Özel Okullar

Okul Servis Araçlarımızda;

• Okul servis araçlarımızın arkasında “OKUL TAŞITI” yazısını kapsayan numunesine uygun renk, ebat ve şekilde reflektif bir kuşak bulundurulur.
  • Okul servis araçlarımızın arkasında, öğrencilerin iniş ve binişleri sırasında yakılmak üzere en az 30 cm çapında kırmızı ışık veren bir lamba bulunur ve bu lambanın yakılması halinde üzerinde siyah renkte büyük harflerle “DUR” yazısı okunacak şekilde tesis edilmiştir, lambanın yakılıp söndürülmesi tertibatı fren lambaları ile ayrıdır.

Bilişim Koleji Logo, En Başarılı Okullar, En Kaliteli Kolej, En Yakın Kolej, Bursluluk Sınavları, bilsem sınavları, bursluluk sınav sonuçları, en yakın kolej

• Okul servis araçlarımızda, öğrencilerin kolayca yetişebileceği camlar ve pencereler sabittir, iç düzenlemesinde demir aksam açıkta değildir.
  • Okul servis araçlarımızda Araçların İmal, Tadil ve Montajı Hakkında Yönetmelik ile Karayolları Trafik Yönetmeliğinde belirtilen standart, nitelik ve sayıda araç, gereç ve malzemeler bulundurulur.
  • Okul servis araçlarımızın kapıları şoför tarafından açılıp kapatılabilecek şekilde otomatiktir.
  • Okul servis araçlarımız temiz, bakımlı ve güvenlidir ve 6 ayda bir bakım ve onarımları yaptırılmakla birlikte; taşıtların cinsine göre Karayolları Trafik Yönetmeliğinin öngördüğü periyodik muayeneleri de yaptırılmıştır.

• Okul servis araçlarımızın yaşları on yaşından küçüktür.
  • Okul servis araçlarımız, İmal, Tadil ve Montajı Hakkındaki Yönetmelik hükümlerine göre tayin edilen ve o araca ait tescil belgelerinde gösterilen oturacak yer adedi, aracın içerisine görülebilecek bir yere yazılarak sabit şekilde monte edilmiştir.
  • Okul servis araçlarımızda öğrenci velileriyle haberleşebilmek için mobil telefon vardır.
  • Okul servis araçlarımızda her öğrenci için bir emniyet kemeri vardır..
  • Okul servis araçlarımızda görüntü ve müzik sistemleri taşıma hizmeti sırasında kullanılmaz. Bunlar ise neden Ankara özel okullar ve en iyi kolejler arasında bulunduğumuzu göstermektedir.

Ankara’nın En Kaliteli Özel Okulu

Ankara’nın En Kaliteli ve En Yenilikçi Özel Okulu Ödülü ile İngilizce Eğitiminde En İyi Olan Okulumuz, En Kaliteli Akademik Eğitimi ile Eğitim Yönetimi Derneği Tarafından 2022 ve 2023 Yıllarında “Ankara’nın En Kaliteli Özel Okulu” Ödülüne Layık Görülmüştür. Bilişim Koleji Geçmişten Gelen Yüksek Başarısını, LGS ve YKS Sonuçlarıyla Devam Ettirmektedir.