YKS ve LGS Çalışmaları

Bilişim Koleji olarak ingilizce eğitim veren kolejler, ankaradaki en iyi okullar sıralaması ve lgs en başarılı okullar sıralaması içinde en üst sırada olan okulumuz LGS ve YKS çalışmaları ile de ön plana çıkmaktadır.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından düzenlenen Liselere Geçiş Sınavı (LGS) ve Ölçme, Seçme, Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) gençlerimizin geleceğini belirleyen ülkemizdeki en önemli sınavlardandır. LGS ve YKS hazırlıkları için yapılan  çalışmalar çerçevesinde öğrencilerimizin sınavlara en rahat ve en doğru şekilde hazırlanabilmeleri ve en yüksek başarıyı gösterebilmeleri için elimizden geleni yapıyoruz.

LGS ve YKS başarılarımız yaptığımız kapsamlı çalışmalar sonucunda şekillenmektedir. LGS ve YKS  çalışmaları çerçevesinde çeşitli uygulamalarımız bulunmaktadır.

Rehberlik Hizmeti

Ankara özel okulları arasında mesleki rehberlik birimimizde öğrencilerimizin kendi ilgi ve yeteneklerine uygun meslek seçimi yapmalarına yardımcı olmak, meslekler hakkında doğru bilgilendirmeler yaparak onlara bu alanda en önemli ve doğru desteği sağlamaktır. Bu yüzden en iyi özel okullardan biri olan Bilişim Eğitim Kurumları olarak kariyer günleri çalışmaları, okul gezileri, meslek paneli, meslek envanteri uygulama çalışmaları yapmaktayız.

Eğitsel rehberlik alanındaki amacımız LGS ve YKS çalışmalarında öğrencilerimize planlama, sorumluluk, zaman yönetimi becerisi, sınav kaygısı ile baş etme, test çözme teknikleri, hedef ve motivasyon yükseltmeye yönelik çalışmalar yapmak ve lgs en başarılı okullar içinde olmaya devam etmektir. Bu yüzden rehberlik servisi olarak öğrencilerimizin akademik başarı durumlarını izleyerek başarılarını arttırmak amacıyla bireysel ve grup görüşmeleri yapmaktayız.

Ankara özel okulları arasında rehberlik hizmetlerimizle de farklı bir noktada bulunmaktayız. Tüm bun yaptığımız çalışmalarla Ankaranın en iyi koleji olarak lgs en başarılı okullar sıralaması içindeki başarılarımızı arttırarak, çalışmalarımıza devam etmekteyiz.

Bilişim Eğitim Kurumları olarak, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık servisimizin hizmet alanları; öğrencilere yönelik yapılan çalışmalar (Kişisel, Eğitsel ve Mesleki), velilere yönelik yapılan çalışmalar ve öğretmenlere yönelik yapılan çalışmalardan oluşmaktadır.

lgs en başarılı okullar, ankara en iyi okullar, ingilizce eğitim veren kolejler, en iyi özel okul, lgs en başarılı okullar, özel okullar

Tercih Dönemi Danışmanlığı

Rehberlik Servisi uzmanlarımız LGS ve YKS yerleştirme öncesi rehberlik hizmeti verebilmek adına açıklanan tercih dönemlerinde okulumuzda bulunarak öğrenci ve velilerimize destek verir, merak edilen soruları cevaplar, doğru yönlendirmeler sağlayarak en güvenli ve en verimli tercihlerin yapılmasına olanak sağlarlar.

Evde Eğitim Hizmetleri

Bilişim’le LGS ve YKS hazırlığında ve ders çalışırken çözülemeyen soru kalmıyor. Uygulamaya koyduğumuz Haydi Sor sistemiyle Ankara kolejleri arasında en iyi kolej olarak bir kez daha farkımızı ortaya çıkarıyoruz. Tüm bu çalışmalarımızla “en iyi kolej hangisi” sorununu da ortadan kaldırıyoruz.

Teknolojik gelişmelerin her zaman öncüsü olan Bilişim Koleji olarak öğrencilerimizin LGS ve YKS başarılarını desteklemeye devam ediyoruz. Uzman ve deneyimli kadromuzu sadece okulda değil okul dışında da öğrencilerimizin yanında bulunduruyoruz. Öğrencilerimize sağladığımız bu imkanla sadece Ankara’da eğitimi en iyi kolej değil, her alanda en iyi kolej oluyoruz.

Haydi Sor için Evde Eğitim sistemi üzerinden giriş yaparak erişim yapmak mümkün. Ders seçimi yapıldıktan sonra öğrencilerimiz ister fotoğrafını çekerek isterlerse de video veya ses kaydı şeklinde sorularını sisteme yükleyebiliyorlar. Bilişim Koleji olarak sunduğumuz bu hızlı soru çözümüyle Ankara kolejleri arasında ön plana çıkıyoruz.

Yeni nesil uzaktan eğitim sistemi olan Evde Eğitim Evde Eğitim sistemi ile 2.sınıftan başlayarak LGS ve YKS hazırlığa kadar herkesin katılımına açık olan online kurslar sunar. Kendi bünyesinde eğitim koçluğu da sunan Evde Eğitim bu sayede öğrencilerin yeni beceriler geliştirmesini destekler.

Okul İçi Çalışmalar

Öğrencilerimizin LGS ve YKS gibi sınavlarda zamanı iyi yönetebilmeyi öğrenmesi ve motivasyonu için sınıf içi çalışmalarımız mevcuttur. Stres ve stresle baş edebilmeyi öğreten yöntemlerle bu çalışmaları destekliyoruz. Ders işleyişimizi rehberlik servisimizin önerileri ile destekleyerek sınav sürecine ilişkin çalışmaları düzenliyoruz. Bunların dışında yaptığımız deneme sınavları ve yazılılar ile öğrencilerimizin seviyelerini tespit ediyor, eksikliklerini belirliyoruz.

Güncel gelişmeleri takip ederek hiçbir detayı atlamadan, öğrenci ve velilerimizin kafasında hiçbir soru işareti bırakmadan sınav sürecini en iyi şekilde yönetebilmelerini sağlıyoruz. Etkili ders çalışma yöntemlerini öğrencilerimize farkındalık kazandıracak şekilde aşılıyoruz. Böylece öğrencilerimiz de kendileri için en verimli yöntemi tespit edip çalışmalarında ve daha sonra sınavlarda hız kazanabiliyorlar.

Bilişim Eğitim Kurumları olarak bütünsel eğitim anlayışımızla öğrencilerimizin LGS ve YKS gibi sınavlara en doğru şekilde hazırlamak için sosyal, akademik ve duygusal açıdan kendilerini tanımalarına, ilgi ve yeteneklerini keşfetmelerine, bu doğrultuda kendileri için en uygun seçimi yapmalarına olanak sağlayacak çalışmalar, yönlendirmeler ve tavsiyeler yaparak özel okullar arasındaki başarımızı sürdürmeye her geçen gün devam ediyoruz.

Ankara’nın En Kaliteli Özel Okulu

Ankara’nın En Kaliteli ve En Yenilikçi Özel Okulu Ödülü ile İngilizce Eğitiminde En İyi Olan Okulumuz, En Kaliteli Akademik Eğitimi ile Eğitim Yönetimi Derneği Tarafından 2022 ve 2023 Yıllarında “Ankara’nın En Kaliteli Özel Okulu” Ödülüne Layık Görülmüştür. Bilişim Koleji Geçmişten Gelen Yüksek Başarısını, LGS ve YKS Sonuçlarıyla Devam Ettirmektedir.