Uzman Öğretmen Kadrosu

Kaliteli Özel Okullar

Bilişim Eğitim Kurumları olarak kaliteli özel okullar içindeki başarımızın en önemli sebeplerinden birisi öğretim kadromuzun özenle seçilmiş olması temeline dayanıyor.

Kadromuzun alanında uzman eğitimciler olması, daima yenilikçi bakış açısıyla hareket etmeleri ve etik eğitim anlayışının bütün özelliklerini taşımak için gelişim göstermeleri başarımızı perçinliyor.

Ankara Özel Okullar İçinde Yerimiz

Ankara özel okullar ve kaliteli özel okullar içinde ilk sıralarda yer almamız yenilikçi eğitim anlayışımızı sürdüren öğretmenlerimiz sayesindedir. Eğitimcilerimizi iyi seçmemiz, kaliteli özel okullar ve kaliteli anaokulu olmamıza da yardımcı oluyor.

Ankara özel okullar içinde öne çıkan eğitim sistemimiz öğrencilerimizi doğru yönlendirmeyi gerçekleştirecek biçimde düzenlenir. Milli ahlak ve kültürümüzün milletimize has şekli ile korunup geliştirilmesine ve öğretilmesine önem verilir. Kaliteli özel okullar içinde ilk sırada olmamız eğitimin temel ilkelerini doğru biçimde aktarmamızı gerektirmektedir.

Günümüzün eğitim koşullarına uygun eğitim vermeye özen gösteriyoruz. Uzman öğretmenlerimiz ve eğitim anlayışımızı yenilikçi, kaliteli ve sürekli gelişmeye açık olarak güncel tutmaya çalışıyoruz.

Kaliteli özel okullar, kaliteli anaokulu gibi listeler içinde öne çıkan kurumumuzda öğrencilerimiz kadar eğitimcilerimizin de gelişimine önem veriyoruz.

Eğitim anlayışımızda aşağıdaki ilkeleri göz önünde bulunduruyoruz:

Ankara özel okullar, kaliteli özel okullar, özel okullar, eğitim koçluğu ankara, en iyi özel okullar ortaokul, en iyi özel okullar, anaokulu ankara

Genellik ve eşitlik: Din, dil, ırk, cinsiyet ayrımı yapılmaksızın Bilişim Eğitim Kurumları herkese açıktır.
Ferdin ve Toplumun İhtiyaçları: Kurumumuzda Milli eğitim hizmeti, Türk vatandaşlarının istek ve kabiliyetlerine göre düzenlenir.
Yöneltme: Öğrenciler, ilgi ve kabiliyetleri doğrultusunda çeşitli programlara yöneltilerek yerleştirilirler.
Eğitim Hakkı: Bu ilke temel eğitimin her Türk vatandaşının hakkı ve ödevi olduğunu belirtir.
Fırsat ve İmkan Eşitliği: Kadın erkek ayrımı yapılmaksızın herkes aynı haklara sahiptir.
Atatürk İlke ve İnkılapları ve Atatürk Milliyetçiliği: Bu ilke milli birlik ve bütünlüğün temelini oluşturmaktadır.
Demokrasi Eğitimi: Her Türk vatandaşı demokrasi bilinciyle yetiştirilir. Gerçekleşebilmesi için öğretmenlere büyük görev düşmektedir.

Ankara’nın En Kaliteli Özel Okulu

Ankara’nın En Kaliteli ve En Yenilikçi Özel Okulu Ödülü ile İngilizce Eğitiminde En İyi Olan Okulumuz, En Kaliteli Akademik Eğitimi ile Eğitim Yönetimi Derneği Tarafından 2022 ve 2023 Yıllarında “Ankara’nın En Kaliteli Özel Okulu” Ödülüne Layık Görülmüştür. Bilişim Koleji Geçmişten Gelen Yüksek Başarısını, LGS ve YKS Sonuçlarıyla Devam Ettirmektedir.