Bilişim Koleji|Akademik Takvim - 2018 - 2019 Dönemi Akademik Takvimi - Bilişim Koleji

Bilişim Eğitim Kurumları 2018-2019 Akademik Takvimi

Bilişim Eğitim Kurumları olarak eğitim sistemimizi 4 periyottan oluşturmaktayız. Bahar yarıyılı 2 periyot, güz yarıyılı da 2 periyot olacak şekilde ayarlanmıştır.

Sınavlar tüm kampüslerimizde ortak sınav olarak yapılmaktadır. 1 hafta süren sınavlarımızdan sonra 1 periyot son bulmaktadır. Yoğun geçen sınav haftasından sonra öğrencilerin dinlenebilmeleri ve konsantrasyonlarını toplayabilmeleri amacıyla 1 hafta derslere ara verilmektedir. Her periyot öncesi akademik takvime göre, her dersten 1 sınav olmak üzere toplamda 2 sınav yapılmaktadır.

Akademik takvimimiz tamamen öğrencileri ve ders müfredatlarını göz önüne alarak hazırlamaktadır. Öğrencilerimizin fazla yorulmadan ve aktif olarak derslere katılımlarına dikkat edilmektedir. Bilgilerin kalıcı olmaları amaçlanarak akademik takvim, dört ayrı periyot üzerinden oluşturulmaktadır.

Ankara’nın En Kaliteli ve En Yenilikçi Özel Okulu Ödülü İngilizce Eğitiminde En İyi Olan Okulumuz, En Kaliteli Akademik Eğitimi ile Eğitim Yönetimi Derneği Tarafından 2016 ve 2017 Yıllarında “Ankara’nın En Kaliteli Özel Okulu” Ödülüne Layık Görülmüştür. Bilişim Koleji Geçmişten Gelen Yüksek Başarısını, LGS ve YKS Sonuçlarıyla Devam Ettirmektedir.