Bilişim Koleji|Neden Bilişim Koleji - Ankaradaki En İyi Kolejler - Bilişim Koleji

Neden Bilişim Koleji

Nitelikli bir eğitim için gerekli tüm altyapının eksiksiz sağlandığı, güçlü eğitimci kadrosu ve teknolojik okul konseptiyle kolejimizi Türkiye’ye özgün bir eğitim modeli kazandıracak biçimde hayata geçirdik.

Bilişim Kolejinde amacımız;

• Eğitim açısından donanımlı,
• Kendine güvenen,
• Çözüm odaklı,
• Yabancı dili etkin bir şekilde kullanan,
• Maddi ve manevi değerler konusunda duyarlılığı gelişmiş,
• Çevreye ve sorunlarına duyarlı,
• Üretebilen ve uygulayabilen öğrenciler yetiştirmektir.

Bilişim Koleji öğrencileri, anasınıfından üniversiteye kadar, akademik, sanatsal ve sportif alanlarda okulumuzda elde ettikleri bilgi, donanım ve becerilerle yaşam boyu başarılı bir geleceğe de sahip olmaktadır. Mezun ettiğimiz öğrencilerimizin başarılı statülerde yer almasıyla biz de Ankaradaki en iyi kolejler sıralamasında neden ilk sırada olduğumuzu göstermekteyiz.

BİLİŞİM KOLEJİNDE GİRİŞİMCİ BİREYLER YETİŞTİRİYORUZ

1996 yılından şuana kadar kök salarak faaliyetlerimize devam ettiğimiz Bilişim Kolejinde, dünya standartlarına uyum sağlayabilecek bireyler yetiştiriyoruz. Değerlerine bağlılığı, uluslararası eğitime açık Bilişim Kolejinin Ankaradaki en iyi kolejler arasında ilk sırada yer alması bile başlı başına neden Bilişim’i tercih etmeniz gerektiğinin cevabıdır. Sadece akademik başarıyı teşvik etmeyi değil, aynı zamanda girişimcilik, liderlik, takım çalışması ve grup dinamikleri ruhunu geliştirmeyi amaçladığımız Bilişim Kolejinde öğrencilere geniş fırsatlar, mentorluk ve rehberlik sağlamaktayız.

Diğer kolejlerde var olmayan eğitim sistemini uyguladığımız Bilişim Kolejinde hedefimiz “Öğrenen Okullar”ın kültürel ideolojisini benimsemektir. Öğrencilerimizin hem akademik anlamda hem de spor ve kültürel açıdan başarılı bireyler olması bizim için çok önemlidir. Sadece okul döneminde değil öğrencileriz mezun olduktan sonra da diledikleri zaman şubelerimize gelerek eğitim danışmanlarımıza danışabilirler.

Eğitimde öncü bir kurum haline gelen Bilişim Koleji, uluslararası başarılarına başarı katarak ilerlemeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Franchising (isim hakkı) vermeye başlayan Bilişim Kurumları, kök salarak ilerliyor.