Bilişim Koleji|Ankaradaki En İyi Kolejler Neden Bilişim Koleji - Bilişim Koleji

Neden Bilişim Koleji

Nitelikli bir eğitim için gerekli tüm altyapının eksiksiz sağlandığı, güçlü eğitimci kadrosu ve teknolojik okul konseptiyle kolejimizi Türkiye’ye özgün bir eğitim modeli kazandıracak biçimde hayata geçirdik. Ankaradaki en iyi kolejler arasında bulunan Bilişim Eğitim Kurumları, bir dizi yenilikle birlikte öğrencilere çağdaş eğitimi sunar.

Bilişim Kolejinde amacımız;

• Eğitim açısından donanımlı,
• Kendine güvenen,
• Çözüm odaklı,
• Yabancı dili etkin bir şekilde kullanan,
• Maddi ve manevi değerler konusunda duyarlılığı gelişmiş,
• Çevreye ve çevre sorunlarına duyarlı,
• Üretebilen ve uygulayabilen öğrenciler yetiştirmektir.

Bilişim Koleji öğrencileri, ana sınıfından üniversiteye kadar, akademik, sanatsal ve sportif alanlarda okulumuzda elde ettikleri bilgi, donanım ve becerilerle yaşam boyu başarılı bir geleceğe de sahip olmaktadır. Mezun ettiğimiz öğrencilerimizin başarılı statülerde yer almasıyla biz de Ankaradaki en iyi kolejler sıralamasında neden ilk sırada olduğumuzu göstermekteyiz.

Öğrenmeye Teşvik Eden Okul Anlayışı

Etkin bir öğrenme sürecinde okul tasarımının rolünü bilen Bilişim Koleji, okullarını öğrencilerin özgürce hareket edebileceği okul ve derslikler sunar. Güvenli okul anlayışının hakim olduğu okul binalarında hem spor hem de sanat açısından öğrencilerin kendilerini geliştirmeleri göz önünde bulundurulur. Spor ve sanat çalışmaları için alanlar bu amaç doğrultusunda dizayn edilmektedir. Teknolojinin de etkin bir şekilde kullanıldığı Bilişim Kolejinde robotik ve kodlama dersleriyle aynı zamanda öğrencilerin, teknolojiyi üretmeleri de desteklenir.

Konuları öğrencilerin kolay anlayabilecekleri en iyi yöntemleri sunan Bilişim Koleji, öğrencilerin yeni bilgiler edinmede meraklı ve istekli olmaları için çalışır. Onları düşünmeye sevk ederek yaratıcı yönlerini ortaya çıkaracak projelerle dersleri farklı etkinlikler çerçevesinde işler. Derslere tam anlamıyla katılım gösteren öğrenciler bu sayede eksiksiz bir öğrenme yapar.Ankaradaki en iyi kolejler, Ankaradaki özel okullar, ankaranın en iyi koleji, Ankara özel okul, en başarılı okullar, Ankara özel okul tavsiye

Teknolojiyle Bütünleşmiş Eğitim Sistemi

Ankaranın en iyi koleji olabilmek ve bu başarısını devam ettirebilmek için Bilişim koleji olarak, teknolojinin gücünden yararlanmaktayız. Sürekli değişen ve gelişen dünyada eğitim sistemimiz de bu sürece bağlı olarak yenilenmektedir. Sınıf ortamında kullandığımız teknolojinin dışında, okul sonrasında da öğrencilerimizin yanında yer almaktayız.

Kullandığımız bazı teknolojiler şu şekildedir:

Haydi Sor Uygulaması: Öğrencilerimizin telefonlarına uygulamayı indirmeleriyle her zaman kişisel öğretmenlerini yanlarında bulundurmalarına imkan tanıyan Haydi Sor sayesinde, cevaplandırılamayan sorulara son verilmektedir. Bu sayede, öğrencilerimizin anlamadıkları ve çözemedikleri sorular kalmamaktadır.

EDOP Akademi: Öğrencilerin ve velilerin ayrı kontrol panellerinin bulunduğu EDOP Akademi, birçok hizmeti bir arada sunmaktadır. Velilerin öğrencilerin devamsızlıklarını, notlarını ve ödev takiplerini yapabilmelerine olanak tanıdığı gibi öğrencilerin de okul dışında ders çalışmasını kolaylaştırmaktadır. Öğrenciler online quizler, e-kütüphane benzeri farklı çalışmalarla başarılarını artırabilmektedir.

Eğitim Koçlarıyla Tam Başarı

Eğitimde gelişimin ve de değişimin öncü okullarından biri olan Bilişim Koleji, mevcut rehberlik sistemini revize ederek eğitim koçluğu sistemiyle öğrencilerini çok yönlü olarak geliştirmeyi amaçlamıştır. Sadece akademik anlamda başarıya ulaşmasının yanında öğrencilerinin, psiko ve sosyal alanlarda da yanında yer alarak öğrencilerin tam bir gelişim süreci geçirmelerini hedefler.

Ankaradaki en iyi kolejler, Ankaradaki özel okullar, ankaranın en iyi koleji, Ankara özel okul, en başarılı okullar, Ankara özel okul tavsiyeBilişim Kolejinde uygulanan öğrenci koçluğu sistemi, hali hazırda devam etmekte olan rehberlik sistemine ek olarak geliştirilen ve yenilenen bir sistemdir. Öğrenci koçlarının az sayıda öğrenciyle çalışabilme imkanının sağlanmasıyla, öğrenci koçları her hafta düzenli bir şekilde öğrencilerle birebir görüşme olanağı bulur. Öğrencileri çok daha yakından takip edebilen eğitim koçları, bu sayede öğrencilerin akademik ve pedagojik gelişimlerini gözlemleyebilir

BİLİŞİM KOLEJİNDE GİRİŞİMCİ BİREYLER YETİŞTİRİYORUZ

1996 yılından şuana kadar kök salarak faaliyetlerimize devam ettiğimiz Bilişim Kolejinde, dünya standartlarına uyum sağlayabilecek bireyler yetiştiriyoruz. Değerlerine bağlılığı, uluslararası eğitime açık Bilişim Kolejinin Ankaradaki özel okullar arasında ilk sırada yer alması bile başlı başına neden Bilişim’i tercih etmeniz gerektiğinin cevabıdır. Sadece akademik başarıyı teşvik etmeyi değil, aynı zamanda girişimcilik, liderlik, takım çalışması ve grup dinamikleri ruhunu geliştirmeyi amaçladığımız Bilişim Kolejinde öğrencilere geniş fırsatlar, mentörlük ve rehberlik sağlamaktayız.

Diğer kolejlerde var olmayan eğitim sistemini uyguladığımız Bilişim Kolejinde hedefimiz “Öğrenen Okullar”ın kültürel ideolojisini benimsemektir. Öğrencilerimizin hem akademik anlamda hem de spor ve kültürel açıdan başarılı bireyler olması bizim için çok önemlidir. Sadece okul döneminde değil öğrencileriz mezun olduktan sonra da diledikleri zaman şubelerimize gelerek eğitim danışmanlarımıza danışabilirler.

Eğitimde öncü bir kurum haline gelen Bilişim Koleji, uluslararası başarılarına başarı katarak ilerlemeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Franchising (isim hakkı) vermeye başlayan Bilişim Kurumları, kök salarak ilerliyor.

Ankara’nın En Kaliteli ve En Yenilikçi Özel Okulu Ödülü İngilizce Eğitiminde En İyi Olan Okulumuz, En Kaliteli Akademik Eğitimi ile Eğitim Yönetimi Derneği Tarafından 2016 ve 2017 Yıllarında “Ankara’nın En Kaliteli Özel Okulu” Ödülüne Layık Görülmüştür. Bilişim Koleji Geçmişten Gelen Yüksek Başarısını, LGS ve YKS Sonuçlarıyla Devam Ettirmektedir.