Bilişim’de İngilizce Eğitim

Bilişim Koleji olarak çocuklarımızın, yarının birer yetişkini olduklarının ve aslında bizim geleceği yetiştirdiğimizin bilincinde olarak ilerliyoruz. Uyguladığımız sistemlerle en iyi İngilizce eğitim veren özel okullar içerisinde yer almaktayız.

Erken yaşta dil öğrenmek, çocukların gelişimlerinde ve hayatlarının ileri ki dönemlerinde çok büyük önem taşımaktadır. İngilizce eğitim veren kolejler arasındaki Bilişim Kolejinde dil eğitimine, çocuklarımızın bilgiyi daha kolay alabildikleri ve öğrenmeye açık oldukları okul öncesi dönemde başlıyoruz. Alanında uzman branş öğretmenlerimizin verdikleri derslerle kreşler içerisinde de farkımızı ortaya koyuyoruz. Sadece ana sınıfında değil İngilizce eğitim veren liseler, ortaokullar ve ilkokullar arasında da ön plana çıkmaktayız.

Eğitimde Uluslararası Standartlar

Biliyoruz ki yeni bir dil öğrenmek, birçok alanda zihnimizi de geliştiriyor. Yabancı dil öğrenmek, öğrencilerimizi tek bir alanda geliştirmekle kalmıyor yeni bir dil öğrenen öğrencimizin diğer derslerdeki başarısı da yükseltiyor. Bunun bir nedeni de yabancı dil öğrenmenin matematiksel ve bilimsel yeteneği artırıyor olmasıdır. Dünyadaki sınırlar hızla azalırken tek bir yabancı dil bilmenin yetmediğinin farkında olarak ikinci dil seçeneğini sunmaktayız.

Cambridge eğitim sistemini uygulayarak uluslararası eğitim kalitesini sağlıyor ve İngilizce eğitiminde en iyi kolej olma düşüncemizi devam ettiriyoruz. Yine derslerimizde yardımcı kaynak olarak da Cambridge yayınlarını kullanmaktayız.

Dil bilmek bugün çocuklarımızı bir çok alanda geliştirirken yarın iş hayatlarını şekillendirmelerinde de yardımcı olacaktır. Sadece iyi bir kariyer şansı değil aynı zamanda özgüven sahibi olarak yetişmelerini sağlaması, dil öğrenmenin faydalarından bir tanesidir. Yabancı dil eğitiminde Ankarada en başarılı okullar arasında bulunmaktayız.

Haftada 16 saate kadar yabancı dil eğitimi ile dili öğrencilerimize bir kültür olarak öğretmekteyiz.

İngilizceyi çok akıcı konuşabilen öğretmenlerimizle eğitim vererek İngilizce eğitiminde en iyi kolejler arasında yer almaktayız. Yeni bir dil öğrenmek için çoklu duyularla çalışmalar yapılaması gerektiğinin farkındayız. Öğrencilerimizin tam bir öğrenme sağlamaları için dinleme, konuşma ve anlama gibi farklı alanlara yönelik çalışmalar gerçekleştiriyoruz.

Öğrencilerimizin konuşma ve duyduğunu anlama becerilerini geliştirmeleri için etkinlikler yürütmekteyiz. Kur sistemi ile planladığımız derslerimizde tüm gruplarımız aynı anda İngilizce dersine girmektedir. İngilizce eğitim veren ortaokullar arasında uyguladığımı kur sistemi sayesinde her öğrencinin, kendi seviyesinde yabancı dil öğrenmesini kolaylaştırıyorız. Aynı sınıfın main course dersine farklı, skills derslerine farklı öğretmenimizin girmesi sayesinde öğrencilerimizin seviye gelişimlerini de daha doğru bir şekilde takip etmekteyiz.

En iyi İngilizce eğitim veren özel okullar arasında aldığımız yerin bilinciyle ilerliyoruz.

Bilişim Kolejinden mezun olan bir ortaokul ya da lise öğrencimiz artık yabancı dilde rahat bir şekilde kendisini ifade edebiliyor duruma gelir. Hem yazma, hem okuduğunu anlama hem de konuşma anlamında bu noktaya gelmeleri çocuklarımızın kendilerine olan güvenin de artmasını ve yeni adımlar atarken daha cesur davranmalarını sağlar.

Bilişim Koleji olarak İngilizce eğitiminde ingilizce eğitim veren kolejler, ingilizce eğitim veren liseler ankara, ingilizce eğitim veren özel liseler, ingilizce eğitim veren ilkokullar arasında en iyi kolej olmaya ve öğrencilerimizi her alanda geliştirmeye devam ediyoruz.

Dil Eğitimini Eğlenerek Ve Yaşayarak Gerçekleştiriyoruz.

Eğitim süresi içinde öğrencilerimiz dil becerisi açısından geliştirirken aynı zamanda gramer, kelime ve telaffuz konusunda  da çalışmalar yaparak gelişimlerini desteklemekteyiz. İnteraktif özellikli sınıflarımızda, öğrenci merkezli eğitimlerle sadece İngilizcenin konuşulduğu ve yabancı öğretmenlerimizin eşlik ettiği derslerle yoğun ama eğlenceli yabancı dil programları uygulamaktayız.

Geçmiş yıllarda başlamış olduğumuz periyot sistemini de öğrencilerimize çok daha faydalı bir hale getiriyoruz. Periyot tatillerini, şehir dışında anlaşmalı olduğumuz otellerde dil kampları ile değerlendirmekteyiz. Dil öğretmenlerimizin eşliğinde gerçekleşen bu kamplar sayesinde öğrencilerimiz hem stres atıp, dinlenebilme fırsatı yakalarken hem de aktif bir şekilde İngilizce pratiği yapma şansını elde ederler.

Öğrencilerimizin seveceği bir hale getirdiğimiz ders içeriklerinin dışında, eğlenceli oyunlarla da İngilizce eğitimimize devam ediyoruz. Geleneksel hale getirdiğimiz Bilişim College Language Festival ile, öğrencilerimiz farklı etkinliklerle dil öğrenimlerini tamamlıyorlar.

Bilişim Koleji olarak yabancı dil eğitimine verdiğimiz önemle İngilizce eğitim veren kolejler arasında farkımızı ortaya koymaktayız. Uygulamış olduğumuz İngilizce eğitimiyle ilgili detaylı bilgilere aşağıda yer alan video üzerinden ulaşabilirsiniz.

Ankara’nın En Kaliteli Özel Okulu

Ankara’nın En Kaliteli ve En Yenilikçi Özel Okulu Ödülü ile İngilizce Eğitiminde En İyi Olan Okulumuz, En Kaliteli Akademik Eğitimi ile Eğitim Yönetimi Derneği Tarafından 2022 ve 2023 Yıllarında “Ankara’nın En Kaliteli Özel Okulu” Ödülüne Layık Görülmüştür. Bilişim Koleji Geçmişten Gelen Yüksek Başarısını, LGS ve YKS Sonuçlarıyla Devam Ettirmektedir.