Bilişim Koleji | 6. Sınıf Kur Belirleme Sınavı - En İyi Özel Okullar - Bilişim Koleji

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

6. Sınıf Kur Belirleme Sınavı

Eğitimde yeniliklerin öncü kurumu olarak, verdiğimiz İngilizce eğitimle de kaliteli özel okullar ve özel ortaokullar arasında yer almaktayız. Her eğitim öğretim döneminin başında olduğu gibi 2020 – 2021 eğitim öğretim döneminde de öğrencilerimizi kur belirleme sınavı düzenlemekteyiz. Bu sınav sonucunda aldıkları puanlara bağlı olarak öğrencilerimizin sınıflarını belirlemekteyiz.  6. sınıf kur belirleme sınavı detaylarını tüm öğrencilerimiz ve velilerimizle paylaşmaktayız. Bilişim Kolejini en iyi İngilizce eğitim veren özel okullar arasında yer almamızı sağlayan yeniliklerimizle öğrencilerimizin gelişimleri için çalışmaya devam etmekteyiz.

6. Sınıf Kur Belirleme Sınavı en iyi ingilizce eğitim veren özel okullar ve ortaokul

Sınav Detayları

6. Sınıf Kur Belirleme Sınavı

Sınav Tarihi : Pandemi Sürecine Göre Sonra İlan Edilecektir.
Sınav Saati : Pandemi Sürecine Göre Sonra İlan Edilecektir.
Sınav Yeri : Bilişim Koleji
Soru Sayısı : 50 Soru
Sınav Süresi : 70 Dakika

Uzman ve deneyimli öğretmen kadromuzla, öğrencilerimize İngilizceyi sevdirerek derslerimizi işlemekteyiz. Yabancı dil eğitiminde İngilizceyi bir kültür olarak öğrencilerimize öğretmekteyiz. Öğrenci merkezli eğitim anlayışımızla en iyi özel okullar sıralaması içerisinde ön plana çıkmaktayız. En iyi İngilizce eğitim veren özel okullar arasında yer alarak, eğitimimizin bir parçası olan kur sistemi, öğrencilerimizin İngilizceyi çok daha iyi öğrenmelerini destekler. Her öğrenci kendi seviyesinde ilerleyerek, konuları tam anlamıyla öğrenme imkanı bulur.

Yeni bir dil öğrenmek emek ve zaman isteyen bir süreçtir. Bunun farkında olarak ilerlerken, öğrencilerimizin aktif bir şekilde dili kullanmalarını sağlamaktayız. Böylece öğrencilerimiz, İngilizceyi yaşamlarının her alanında yaşayarak öğrenirler. Ankara’da özel ortaokullar ve ilkokullar arasında yürütmekte olduğumuz yabancı dil projeleriyle başarılarımızı artırarak devam etmekteyiz. Kaliteli özel okullar arasında yer alan Bilişim Koleji olarak, öğrencilerimizi sınavlara hazırlamanın yanında hayata hazırlamaktayız.

6. sınıf kur belirleme sınavı; toplamda 50 sorudan oluşan ve öğrencilere 70 dakika tanınan sınavda, öğrencilerimizin verdikleri yanlış cevaplar doğru cevaplarını etkilemez. Geçen dönemde öğrenilen konulardan sorumlu olan öğrenciler, Main Course veya gramer kitabı üzerinden çalışarak, sınava girebilirler. Kur belirleme sınavıyla ilgili tüm detaylara buradan erişim sağlayabilirsiniz.

Kur belirleme sınavıyla yaz tatili içerisinde öğrencilerimizin derslerden kopmaları ve İngilizceyi unutmaları önlenmiş olur.

Tüm öğrenci ve velilerimize iyi tatiller dileriz.

Ankara’nın En Kaliteli ve En Yenilikçi Özel Okulu Ödülü İngilizce Eğitiminde En İyi Olan Okulumuz, En Kaliteli Akademik Eğitimi ile Eğitim Yönetimi Derneği Tarafından 2017 ve 2018 Yıllarında “Ankara’nın En Kaliteli Özel Okulu” Ödülüne Layık Görülmüştür. Bilişim Koleji Geçmişten Gelen Yüksek Başarısını, LGS ve YKS Sonuçlarıyla Devam Ettirmektedir.

• Attend Our Admissions Open House on November 11