Eğitimde yeniliklerin öncü kurumu olarak, verdiğimiz İngilizce eğitimle de kaliteli özel okullar ve özel ortaokullar arasında yer almaktayız. Her eğitim öğretim döneminin başında olduğu gibi 2023 – 2024 eğitim öğretim döneminde de öğrencilerimizi kur belirleme sınavı düzenlemekteyiz. Bu sınav sonucunda aldıkları puanlara bağlı olarak öğrencilerimizin sınıflarını belirlemekteyiz.  6. sınıf kur belirleme sınavı detaylarını tüm öğrencilerimiz ve velilerimizle paylaşmaktayız. Bilişim Kolejini en iyi İngilizce eğitim veren özel okullar arasında yer almamızı sağlayan yeniliklerimizle öğrencilerimizin gelişimleri için çalışmaya devam etmekteyiz.

6. Sınıf Kur Belirleme Sınavı en iyi ingilizce eğitim veren özel okullar ve ortaokul

Sınav Detayları

6. Sınıf Kur Belirleme Sınavı

Kur Sınav Tarihi : 07 Eylül 2023 Perşembe

Sınav Yeri : Bilişim Koleji

Sınav Saati : 11.30

Soru Sayısı : 50

Sınav Süresi : 70 Dakika

Kur Sınavı Sınav konu dağılımı aşağıda belirtilmiştir. Sınav çoktan seçmeli test şeklinde olacaktır. Yanlış sayısı doğru sayısını götürmeyecektir.

6. Classes Placement Test Subjects:

• To be (am-is-are)
  • There is-There are
  • a-an-the
  • Countable&Uncountable Nouns(Some-Any etc)
  • Present Simple ant Time Expressions (Never-Always-Occasionally etc)
  • Present Continuous
  • Past Simple (Was-Were/Verb2)
  • Comparative Adjectives
  • Superlative Adjectives
  • If Clause Type 1
  • Adjectives&Adverbs
  • Will
  • Unless
  • As….as
  • Modals (can-must-have to etc)
  • Should-Shouldn’t
  • Must-Mustn’t
  • Gerund (like-love-enjoy+verbing)
  • Question Words (What time-Where-How Much etc)
  • Places (library- school-museum etc.)
  • Family Members
  • Body Parts
  • Jobs (Mechanic-Farmer Etc)
Uzman ve deneyimli öğretmen kadromuzla, öğrencilerimize İngilizceyi sevdirerek derslerimizi işlemekteyiz. Yabancı dil eğitiminde İngilizceyi bir kültür olarak öğrencilerimize öğretmekteyiz bu şekilde öğrenci merkezli eğitim anlayışımızla en iyi özel okullar sıralaması içerisinde ön plana çıkmaktayız. En iyi İngilizce eğitim veren özel okullar arasında yer alarak böylece eğitimimizin bir parçası olan kur sistemi, öğrencilerimizin İngilizceyi çok daha iyi öğrenmelerini destekler. Her öğrenci kendi seviyesinde ilerleyerek, konuları tam anlamıyla öğrenme imkanı bulur.

Yeni bir dil öğrenmek emek ve zaman isteyen bir süreçtir. Bunun farkında olarak ilerlerken, öğrencilerimizin aktif bir şekilde dili kullanmalarını sağlamaktayız. Böylece öğrencilerimiz, İngilizceyi yaşamlarının her alanında yaşayarak öğrenirler. Ankara’da özel ortaokullar ve ilkokullar arasında yürütmekte olduğumuz yabancı dil projeleriyle başarılarımızı artırarak devam etmekteyiz bu şekilde kaliteli özel okullar arasında yer alan Bilişim Koleji olarak, öğrencilerimizi sınavlara hazırlamanın yanında hayata hazırlamaktayız.

6. sınıf kur belirleme sınavı; toplamda 50 sorudan oluşan ve öğrencilere 70 dakika tanınan sınavda, öğrencilerimizin verdikleri yanlış cevaplar doğru cevaplarını etkilemez. Geçen dönemde öğrenilen konulardan sorumlu olan öğrenciler, Main Course veya gramer kitabı üzerinden çalışarak, sınava girebilirler.

Kur belirleme sınavıyla yaz tatili içerisinde öğrencilerimizin derslerden kopmaları ve İngilizceyi unutmaları önlenmiş olur.

Tüm öğrenci ve velilerimize iyi tatiller dileriz.