Bilişim Koleji|En İyi Kolejler - 7. Sınıf Kur Belirleme Sınavı - Bilişim Koleji

7. Sınıf Kur Belirleme Sınavı

Değişimin ve gelişimin öncüsü olan Bilişim Eğitim Kurumları olarak, yenilikçi anlayışımızı her derse uygulamaktayız. Ankarada özel okullar içerisinde Cambridge eğitim sistemini uygulayarak ön plana çıkmaktayız. İngilizce eğitimle en iyi kolejler arasında olan konumumuzu yürütmekte olduğumuz projeler sayesinde korumaktayız. Merkezine öğrencilerimizi koyduğumuz eğitim sistemimizde onların her alanda gelişmelerini gerçekleştirmek için çalışmalar yürütmekteyiz. Her sene düzenlediğimiz kur belirleme sınavı da bu çalışmalardan biridir. 2019 – 2020 eğitim ve öğretim döneminin başında gerçekleşecek sınavla her öğrencimiz, kendi seviyesi içerisinde dil eğitimi alabilme imkanına sahip olur. 7. sınıflar için çalışmaları gereken konular da dahil olmak üzere, sınavla ilgili her detayı tüm öğrenci ve velilerimizle paylaşmaktayız.

Alanında uzman ve deneyimli eğitimci kadromuzla yeni nesil eğitim anlayışımızı bir araya getirdiğimiz kolejlerimizde, yabancı dil eğitimini bir bütün olarak ele almaktayız. İngilizce, okuduğunu ve duyduğunu anlayabilen, zorlanmadan metinler yazabilen ve akıcı bir şekilde konuşabilen bir gençlik yetiştirirken öğrencilerimizin; eğlenerek öğrenmeleri için çalışmalar yürütüyoruz. Tüm bu çabamız Ankara kolejleri içerisinde bizi en iyi kolejler arasına koymakta.

Yeni bir dil öğrenmenin öğrencilerimizin sadece derslerde başarılarının artırmadığının farkındayız. Farklı kültürleri tanımak ve yeni insanlarla tanışmak öğrencilerimizin, sosyal ve kültürel olarak da gelişmelerini sağlar. LGSde en başarılı okul olarak farkımız, öğrencilerimizin akademik anlamda başarılı olmalarının yanında onları hayata da hazırlıyor olmamızdır.

Eğitim döneminin başında gerçekleştireceğimiz kur belirleme sınavı toplamda 80 çoktan seçmeli sorudan oluşur. Öğrencilerimize 90 dakika tanıdığımız bu sınavda, yanlış verilmiş cevapların doğru cevaplar üzerinde herhangi bir etkisi olmaz. Geçen dönem içerisinde öğrendikleri konulardan sorumlu olan öğrencilerimiz, Main Course ve gramer kitapları ile çalışarak sınava katılabilirler. Kur belirleme sınavıyla ilgili tüm detaylara buradan erişim sağlayabilirsiniz.

Kur belirleme sınavı aynı zamanda, yaz tatili içerisinde öğrencilerimizin derslerden kopmalarını ve İngilizceyi unutmalarını önleyen bir uygulamadır.

Tüm öğrenci ve velilerimize iyi tatiller dileriz.

Ankara’nın En Kaliteli ve En Yenilikçi Özel Okulu Ödülü İngilizce Eğitiminde En İyi Olan Okulumuz, En Kaliteli Akademik Eğitimi ile Eğitim Yönetimi Derneği Tarafından 2016 ve 2017 Yıllarında “Ankara’nın En Kaliteli Özel Okulu” Ödülüne Layık Görülmüştür. Bilişim Koleji Geçmişten Gelen Yüksek Başarısını, LGS ve YKS Sonuçlarıyla Devam Ettirmektedir.