Bilişim Koleji | 7. Sınıf Kur Belirleme Sınavı - En İyi Kolejler - Bilişim Koleji

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

7. Sınıf Kur Belirleme Sınavı

Değişimin ve gelişimin öncüsü olan Bilişim Eğitim Kurumları olarak, yenilikçi anlayışımızı her derse uygulamaktayız. Ankarada en başarılı özel okul olarak, Cambridge Eğitim Sistemi ile ön plana çıkmaktayız. İngilizce eğitimde en iyi kolejler arasında olan konumumuzu, yürütmekte olduğumuz projeler sayesinde korumaktayız. Merkezine öğrencilerimizi koyduğumuz eğitim sistemimizde onların her alanda gelişmelerini gerçekleştirmek için çalışmalar yürütmekteyiz. Her sene düzenlediğimiz 7. sınıf kur belirleme sınavı da bu çalışmalardan biridir. 2020 – 2021 eğitim ve öğretim döneminin başında gerçekleşecek sınavla her öğrencimiz, kendi seviyesi içerisinde dil eğitimi alabilme imkanına sahip olur. 7. sınıflar için çalışmaları gereken konular da dahil olmak üzere, sınavla ilgili her detayı tüm öğrenci ve velilerimizle paylaşmaktayız.

7. sınıf kur belirleme sınavı Cambridge Eğitim Sistemi

Sınav Detayları

7. Sınıf Kur Belirleme Sınavı

Sınav Tarihi : Pandemi Sürecine Göre Sonra İlan Edilecektir.
Sınav Saati : Pandemi Sürecine Göre Sonra İlan Edilecektir.
Sınav Yeri : Bilişim Koleji
Soru Sayısı : 50 Soru
Sınav Süresi : 70 Dakika

Alanında uzman ve deneyimli eğitimci kadromuzla yeni nesil eğitim anlayışımızı bir araya getirdiğimiz kolejlerimizde, yabancı dil eğitimini bir bütün olarak ele almaktayız. Cambridge Eğitim Sistemi ile hedefimiz; İngilizce, okuduğunu ve duyduğunu anlayabilen, zorlanmadan metinler yazabilen ve akıcı bir şekilde konuşabilen bir gençlik yetiştirirken öğrencilerimizin; eğlenerek öğrenmeleri için çalışmalar yürütüyoruz. Tüm bu çabamız, Ankara kolejleri içerisinde İngilizce eğitimde en iyi kolejler arasına koymakta.

Yeni bir dil öğrenmenin öğrencilerimizin sadece derslerde başarılarının artırmadığının farkındayız. Farklı kültürleri tanımak ve yeni insanlarla tanışmak öğrencilerimizin, sosyal ve kültürel olarak da gelişmelerini sağlar. Ankarada en başarılı özel okul olarak farkımız, öğrencilerimizin akademik anlamda başarılı olmalarının yanında onları hayata da hazırlıyor olmamızdır.

Eğitim döneminin başında gerçekleştireceğimiz kur belirleme sınavı toplamda 50 çoktan seçmeli sorudan oluşur. Öğrencilerimize 70 dakika tanıdığımız bu sınavda, yanlış verilmiş cevapların doğru cevaplar üzerinde herhangi bir etkisi olmaz. Geçen dönem içerisinde öğrendikleri konulardan sorumlu olan öğrencilerimiz, Main Course ve gramer kitapları ile çalışarak sınava katılabilirler. 7. sınıf kur belirleme sınavı ile ilgili tüm detaylara buradan erişim sağlayabilirsiniz.

Kur belirleme sınavı aynı zamanda, yaz tatili içerisinde öğrencilerimizin derslerden kopmalarını ve İngilizceyi unutmalarını önleyen bir uygulamadır.

Tüm öğrenci ve velilerimize iyi tatiller dileriz.

Ankara’nın En Kaliteli ve En Yenilikçi Özel Okulu Ödülü İngilizce Eğitiminde En İyi Olan Okulumuz, En Kaliteli Akademik Eğitimi ile Eğitim Yönetimi Derneği Tarafından 2017 ve 2018 Yıllarında “Ankara’nın En Kaliteli Özel Okulu” Ödülüne Layık Görülmüştür. Bilişim Koleji Geçmişten Gelen Yüksek Başarısını, LGS ve YKS Sonuçlarıyla Devam Ettirmektedir.

• Attend Our Admissions Open House on November 11