Düzenli olarak yapılan özel okullar bursluluk sınavı ile öğrenciler özel okullarda burslu ya da indirimli okuma imkanı kazanır. Kolej bursluluk sınavlarına hazırlık öğrencilerin sınavlarda zorlanmalarını engeller. Bu amaçla örnek olarak hazırlanan özel okullar bursluluk sınav soruları ve çıkmış bursluluk sınav soruları öğrencilerle paylaşılmaktadır.

Şeffaflık ilkesi gereği daha önce yapılan bursluluk sınavı çıkmış sorularına buradan ulaşabilirsiniz. Yoğun bir ilgiyle düzenlenen Bursluluk Sınavı Soruları paylaşılmaktadır.
2022 Özel okul bursluluk sınav soruları için cevap anahtarına ulaşabilirsiniz.

Her yıl gerçekleşen kolej bursluluk sınavları 2022 senesinde de düzenlenmiştir. 2022 tarihinde gerçekleşen özel okullar bursluluk sınav soruları yukarıda paylaşılmaktadır. Kitapçıklara ise kullanıcı adı ve şifre yerine öğrencinin kimlik bilgileri yazılarak erişilebilir. Paylaşılan örnek sorular, kolej bursluluk sınavlarına hazırlanırken kullanılabilir.

Özel okullar bursluluk sınavı, Ankaranın en iyi kolejleri arasında yer alan Bilişim Kolejinde ücretsiz olarak okuyabilmeye olanak tanır. Bilişim Koleji özel okullar bursluluk sınav günleri, öğrencilerin yoğun katılımı ile düzenlenir. Bu sınavlara girmek kadar çalışmak da önem kazanmaktadır. Öğrencilerin daha aktif bir şekilde hazırlanabilmelerine olanak tanımak için, özel okullar bursluluk sınavı soruları paylaşılmaktadır. Ankaranın en iyi kolejleri içerisindeki kolej okulu olan Bilişim Kolejinin düzenlediği bursluluk sınavı için çıkmış sorular hazırlanmıştır.

Bursluluk sınav soruları, Kolej bursluluk sınavlarına hazırlık öğrencilerin sınavlarda zorlanmalarını engeller. Bursluluk sınav sonuçları.Çıkmış bursluluk sınav sorularına ve örnek sorulara iyi bir şekilde çalışılması durumunda, bursluluk sınavına hazır bir biçimde girilebilir. Bilişim Eğitim Kurumları, sınavlardan sonra öğrencilerin sorulara ve kendi cevap kağıtlarına erişebilmelerine de imkan tanır. Şeffaflık bazında bursluluk sınavı çalışmalarında, kağıtların okunması da aynı özen ve dikkatle yapılmaktadır. Paylaşılan bursluluk sınav soruları, kolej okulu olan tüm bursluluk sınavları için de birer kaynak niteliğindedir.

Ankara’nın En Kaliteli Özel Okulu

Ankara’nın En Kaliteli ve En Yenilikçi Özel Okulu Ödülü ile İngilizce Eğitiminde En İyi Olan Okulumuz, En Kaliteli Akademik Eğitimi ile Eğitim Yönetimi Derneği Tarafından 2019 ve 2020 Yıllarında “Ankara’nın En Kaliteli Özel Okulu” Ödülüne Layık Görülmüştür. Bilişim Koleji Geçmişten Gelen Yüksek Başarısını, LGS ve YKS Sonuçlarıyla Devam Ettirmektedir.

Bursluluk Başvuru

En Başarılı Özel Okul Bilişim Koleji

İngilizce eğitim veren kolejler içinde en iyi özel okul olan okulumuz,  Ankara özel okullar listesi içerisinde zirveye yerleşen ve öğrencilerin kalabalıklar içerisinde kaybolmasına izin vermeyen bir kurumdur. Bursluluk sınavları sayesinde öğrenci başarısının karşılığını alabildiğiniz eğitim-öğretim yuvamız, LGS ve YKS başarısı en yüksek olan okuldur.