Bilişim Koleji|Özel Okullar Bursluluk Sınav Soruları Bursluluk Sınavı- Bilişim Koleji

Özel Okullar Bursluluk Sınav Soruları

Düzenli olarak yapılan özel okullar bursluluk sınavı ile öğrenciler özel okullarda burslu ya da indirimli okuma imkanı kazanır. Kolej bursluluk sınavlarına hazırlık öğrencilerin sınavlarda zorlanmalarını engeller. Bu amaçla örnek olarak hazırlanan özel okullar bursluluk sınav soruları, öğrencilerle paylaşılmaktadır.

2/3 Mart 2019 tarihlerinde gerçekleşen özel okullar bursluluk sınavı sorularımız paylaşılmaktadır. Kitapçıklara kullanıcı adı ve şifre yerine öğrencinin kimlik bilgileri yazılarak erişilebilir. Paylaşılan örnek sorular, kolej bursluluk sınavları 2019 yılı bazında hazırlanmıştır.

Özel okullar bursluluk sınavı ve bursluluk sınavı şartları Ankaranın en iyi kolejleri arasında yer alan Bilişim Kolejinde ücretsiz olarak okuyabilmeye olanak tanır.

Her yıl Mart ayında gerçekleşen Bilişim Koleji özel okullar bursluluk sınav günleri, öğrencilerin yoğun katılımı ile düzenlenir. Bu sınavlara girmek kadar çalışmak da önem kazanmaktadır. Öğrencilerin daha aktif bir şekilde hazırlanabilmelerine olanak tanımak için, bursluluk sınavı soruları paylaşılmaktadır.

Ankaranın en iyi kolejleri içerisindeki kolej okulu olan Bilişim Kolejinin düzenlediği bursluluk sınavı için örnek sorular hazırlanmıştır. Örnek sorulara iyi bir şekilde çalışılması durumunda, bursluluk sınavına hazır bir şekilde girilebilir.

Bilişim Eğitim Kurumları için, sınavlardan sonra öğrencilerin sorulara ve kendi cevap kağıtlarına erişebilmelerine de imkan tanır. Şeffaflık bazında bursluluk sınavı çalışmalarında, kağıtların okunması da aynı özen ve dikkatle yapılmaktadır. Paylaşılan bursluluk sınav soruları, kolej okulu olan tüm bursluluk sınavları için de birer kaynak niteliğindedir.

2-3 Mart tarihinde yapılan özel okullar bursluluk sınav soruları paylaşılmaktadır. Aşağıda yer alan butonlardan sorulara erişilebilir.

Ankara’nın En Kaliteli ve En Yenilikçi Özel Okulu Ödülü İngilizce Eğitiminde En İyi Olan Okulumuz, En Kaliteli Akademik Eğitimi ile Eğitim Yönetimi Derneği Tarafından 2016 ve 2017 Yıllarında “Ankara’nın En Kaliteli Özel Okulu” Ödülüne Layık Görülmüştür. Bilişim Koleji Geçmişten Gelen Yüksek Başarısını, LGS ve YKS Sonuçlarıyla Devam Ettirmektedir.