Düzenli olarak yapılan özel okullar bursluluk sınavı ile öğrenciler özel okullarda burslu ya da indirimli okuma imkanı kazanır. Kolej bursluluk sınavlarına hazırlık öğrencilerin sınavlarda zorlanmalarını engeller. Bu amaçla örnek olarak hazırlanan özel okullar bursluluk sınav soruları ve çıkmış bursluluk sınav soruları öğrencilerle paylaşılmaktadır.

22 ve 23 Şubat tarihlerinde yoğun bir ilgiyle düzenlenen Bursluluk Sınavı Soruları paylaşılmaktadır.
2020 Özel okul bursluluk sınav soruları için cevap anahtarına ulaşabilirsiniz.

Her yıl gerçekleşen kolej bursluluk sınavları 2021 senesinde de düzenlenecektir. Bu yıl 22/23 Şubat 2020 tarihlerinde gerçekleşen özel okullar bursluluk sınav soruları paylaşılmaktadır. Kitapçıklara ise kullanıcı adı ve şifre yerine öğrencinin kimlik bilgileri yazılarak erişilebilir. Paylaşılan örnek sorular, kolej bursluluk sınavları 2021 yılı bursluluk sınavlarına hazırlanırken kullanılabilir.

Özel okullar bursluluk sınavı, Ankaranın en iyi kolejleri arasında yer alan Bilişim Kolejinde ücretsiz olarak okuyabilmeye olanak tanır. Bilişim Koleji özel okullar bursluluk sınav günleri, öğrencilerin yoğun katılımı ile düzenlenir. Bu sınavlara girmek kadar çalışmak da önem kazanmaktadır. Öğrencilerin daha aktif bir şekilde hazırlanabilmelerine olanak tanımak için, özel okullar bursluluk sınavı soruları paylaşılmaktadır. Ankaranın en iyi kolejleri içerisindeki kolej okulu olan Bilişim Kolejinin düzenlediği bursluluk sınavı için çıkmış sorular hazırlanmıştır.

Bursluluk sınav soruları, Kolej bursluluk sınavlarına hazırlık öğrencilerin sınavlarda zorlanmalarını engeller. Bursluluk sınav sonuçları.Çıkmış bursluluk sınav sorularına ve örnek sorulara iyi bir şekilde çalışılması durumunda, bursluluk sınavına hazır bir biçimde girilebilir. Bilişim Eğitim Kurumları, sınavlardan sonra öğrencilerin sorulara ve kendi cevap kağıtlarına erişebilmelerine de imkan tanır. Şeffaflık bazında bursluluk sınavı çalışmalarında, kağıtların okunması da aynı özen ve dikkatle yapılmaktadır. Paylaşılan bursluluk sınav soruları, kolej okulu olan tüm bursluluk sınavları için de birer kaynak niteliğindedir.

Portal

En Başarılı Özel Okul Bilişim Koleji

İngilizce eğitim veren kolejler içinde en iyi özel okul olan okulumuz,  Ankara özel okullar listesi içerisinde zirveye yerleşen ve öğrencilerin kalabalıklar içerisinde kaybolmasına izin vermeyen bir kurumdur. Bursluluk sınavları sayesinde öğrenci başarısının karşılığını alabildiğiniz eğitim-öğretim yuvamız, LGS ve YKS başarısı en yüksek olan okuldur.