Bilişim Koleji|Bursluluk Sınav Soruları - Özel Okullar Bursluluk Sınavı - Bilişim Koleji

Bursluluk Sınav Soruları

Düzenli olarak yapılan özel okullar bursluluk sınavı ile öğrenciler özel okullarda burslu ya da indirimli okuma olanağı kazanmaktadır. Kolej bursluluk sınavlarına hazırlık yaparken öğrencilerin zorlanmamaları adına, örnek olarak hazırlanan sorular öğrencilerle paylaşılmaktadır.

2/3 Mart 2019 tarihlerinde gerçekleşen bursluluk sınav sorularımız açıklanmıştır. Kitapçıklara kullanıcı adı ve şifre bölümüne öğrencinin kimlik numarasını yazarak erişebilmek mümkün.

Özel okullar bursluluk sınav ve bursluluk sonuçları doğrultusunda Ankaranın en iyi kolejleri arasında yer alan Bilişim Kolejinde ücretsiz olarak okuyabilmek mümkün.

Her yıl Mart ayında düzenlenen Bilişim Koleji özel okullar bursluluk sınav günleri, birçok öğrencinin katılımı ile gerçekleşmekte. Bu sınavlara girmek kadar çalışmak da önem kazanmakta.

Ankaranın en iyi kolejleri içerisindeki kolej okulu olan Bilişim Kolejinin düzenlediği bursluluk sınavı için örnek sorular hazırlanmıştır. Örnek sorulara dikkatli bir şekilde çalışılması durumunda, bursluluk sınavına hazır bir şekilde girebilmek mümkün. Birçok farklı kolej okulu tarafından düzenlenen sınavlar için de birer kaynak teşkil etmektedir.

2-3 Mart tarihinde yapılan bursluluk sınavı sorularına aşağıdaki butonlardan ulaşabilirsiniz.

Örnek sorular, Bilişim Koleji uzman  ve deneyimli kadrosu tarafından hazırlanmıştır.