Bilişim Koleji | Özel Okullar Bursluluk Sınav Soruları - Çıkmış Sorular - Bilişim Koleji

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Özel Okullar Bursluluk Sınav Soruları

Düzenli olarak yapılan özel okullar bursluluk sınavı ile öğrenciler özel okullarda burslu ya da indirimli okuma imkanı kazanır. Kolej bursluluk sınavlarına hazırlık öğrencilerin sınavlarda zorlanmalarını engeller. Bu amaçla örnek olarak hazırlanan özel okullar bursluluk sınav soruları ve çıkmış bursluluk sınav soruları öğrencilerle paylaşılmaktadır.

22 ve 23 Şubat tarihlerinde yoğun bir ilgiyle düzenlenen Bursluluk Sınav Soruları paylaşılmaktadır.

2020 Özel okul bursluluk sınav soruları için cevap anahtarına ulaşabilirsiniz.

Her yıl gerçekleşen kolej bursluluk sınavları 2021 senesinde de düzenlenecektir. Bu yıl 22/23 Şubat 2020 tarihlerinde gerçekleşen özel okullar bursluluk sınav soruları paylaşılmaktadır. Kitapçıklara ise kullanıcı adı ve şifre yerine öğrencinin kimlik bilgileri yazılarak erişilebilir. Paylaşılan örnek sorular, kolej bursluluk sınavları 2021 yılı bursluluk sınavlarına hazırlanırken kullanılabilir.

Özel okullar bursluluk sınavı, Ankaranın en iyi kolejleri arasında yer alan Bilişim Kolejinde ücretsiz olarak okuyabilmeye olanak tanır.

Bilişim Koleji özel okullar bursluluk sınav günleri, öğrencilerin yoğun katılımı ile düzenlenir. Bu sınavlara girmek kadar çalışmak da önem kazanmaktadır. Öğrencilerin daha aktif bir şekilde hazırlanabilmelerine olanak tanımak için, özel okullar bursluluk sınavı soruları paylaşılmaktadır.

Ankaranın en iyi kolejleri içerisindeki kolej okulu olan Bilişim Kolejinin düzenlediği bursluluk sınavı için çıkmış sorular hazırlanmıştır. Çıkmış bursluluk sınav soruları ve örnek sorulara iyi bir şekilde çalışılması durumunda, bursluluk sınavına hazır bir biçimde girilebilir.

Bilişim Eğitim Kurumları, sınavlardan sonra öğrencilerin sorulara ve kendi cevap kağıtlarına erişebilmelerine de imkan tanır. Şeffaflık bazında bursluluk sınavı çalışmalarında, kağıtların okunması da aynı özen ve dikkatle yapılmaktadır. Paylaşılan bursluluk sınav soruları, kolej okulu olan tüm bursluluk sınavları için de birer kaynak niteliğindedir.

Ankara’nın En Kaliteli ve En Yenilikçi Özel Okulu Ödülü İngilizce Eğitiminde En İyi Olan Okulumuz, En Kaliteli Akademik Eğitimi ile Eğitim Yönetimi Derneği Tarafından 2017 ve 2018 Yıllarında “Ankara’nın En Kaliteli Özel Okulu” Ödülüne Layık Görülmüştür. Bilişim Koleji Geçmişten Gelen Yüksek Başarısını, LGS ve YKS Sonuçlarıyla Devam Ettirmektedir.

• Attend Our Admissions Open House on November 11