Bilişim Koleji|Bütünsel Eğitim - Ankara'da Özel Okullar - Bütünsel Eğitim

Bütünsel Eğitim

Gelişen teknolojilerle birlikte öğrencilerin öğrenme ihtiyaçları da sürekli olarak gelişmektedir. Bilişim Koleji kampüslerinde sunduğumuz müfredatla, öğrencilerimizin zihinsel, fiziksel, duygusal, sosyal ve kültürel olarak çok yönlü bireyler olarak gelişmesini sağlamaktayız. Yarının liderleri, ortalama sınıfta bulunmayan farklı materyallere ihtiyaç duyarlar. Bu materyalleri temin ederek öğrencilerimize kendi hayallerini hayata geçirmeleri için fırsatı veriyoruz.

Öğrencilerimize akademik mükemmeliyetin önemini öğretirken aynı zamanda yaşam boyu devam eden evrensel değerleri, ahlakı, disiplini, yaratıcılığı ve kişilik gelişimini tamamlamalarını sağlıyoruz. Bu bağlamda Ankara’da özel okullar arayışındaysanız tercihinizi Bilişim Kolejlerinden yana kullanmalısınız.

Bütünsel eğitim ile birlikte öğrencilerimize sadece sınıf bilgisinden ziyade bu bilgiyi günlük hayatta nasıl kullanabileceklerini öğretiyoruz. Eleştirel düşünme, disiplinler arası düşünme, problem çözme ve çatışma çözme, bütüncül bir eğitimin “büyük resminin” bir parçası olarak görüyoruz. Bu doğrultuda sadece kampüslerimiz içerisinde değil Okul CMS programımızla okul dışında da daima öğrencilerimizin yanında yer alıyoruz.

Aslında, Bilişim Kolejlerinde uyguladığımız metodolojimizin sonuçlarının parçalarının toplamından çok daha fazla olduğunu görüyoruz. Öğrenciler sadece sınıf zorluklarını değil, aynı zamanda hayatın zorluklarını da öğreniyorlar. Bu kadar çok zorluk ve fırsatın ön plana çıktığı bir zamanda, bu bütünsel yaklaşım öğrencilerimizi katkıda bulunan küresel vatandaşlar olarak güvenle düşünmeye, yönlendirmeye ve yenilik yapmaya yöneltmektedir.

BÜTÜNSEL EĞİTİM MODELİYLE HER ÖĞRENCİMİZİN YARATICILIK BECERİSİNİ ORTAYA ÇIKARIYORUZ

Bilişim Koleji kampüsleri, Ankara’da özel okullar arasından başarısını kanıtlamış mükemmel bir eğitim – öğretim kurumudur. Öğrencilerimizin hayatı keşfetmeleri konusunda ilk adımı attıkları anasınıfından itibaren uygulamaya başladığımız bütünsel eğitimle farklı yeteneklerini ortaya çıkartıyoruz. Ebeveynlere sadece bir oyun gibi görünen bu süreç aslında çocuklar için hayati bir önem taşımaktadır. Çünkü öğrenciler bu oyun zamanlarında gözlem yapma, modelleme, somut ve soyut düşünme, bilgiyi öğrenme, farkındalık ve paylaşım gibi bir çok şeyi öğrenmektedir. Bu nedenle Bilişim Kolejlerinin farkını anasınıflarından itibaren hissedebilirsiniz.