BBilişim Kolejlerinde, çocuğun kişiliğinin gelişmesi için öğrencilerin çeşitli etkinliklere ve saha gezilerine katılmaları gerektiğine inanıyoruz. Öğrencilerin kendi yaş gruplarıyla gittiği gezilerde etkileşim becerilerinin geliştiği görülmektedir. Aynı zamanda yeteneklerinin, gözlemlerinin ve bağımsız hareket edebilme duygularının geliştiği bilinmektedir. Ankara özel okulları arasında yer alan Bilişim Koleji olarak, hem Ankara içine hem de Ankara dışına düzenlediğimiz gezilerle öğrencilerimizin güzel vakit geçirmelerini sağlamaktayız.

Ankara özel okulları, En iyi eğitim veren kolejler, en iyi İngilizce eğitim veren özel okullar, Ankara özel okullar, Ankara kolej seçimi

Ana sınıfından lise son sınıfa kadar her seviyedeki öğrencimiz için yıl içerisinde gezi etkinlikleri düzenlemektedir. Böylece gezilerde öğrencilerimiz hayata dair paha biçilemez deneyimler elde edebilirler. Farklı kültürler, farklı tatlar deneyimleyen öğrencilerimiz, kültür miraslarına sahip çıkan bireyler haline gelir. Şehir dışında düzenlediğimiz bazı gezilere velilerimiz de katılabilmektedir. Bilişim Koleji Ankara özel okullar arasında gezilere ayrı bir önem vermektedir. Bu sebeple Bilişim Kolejinde, şehir içi ve dışı çok sayıda kültür, sanat gezisi düzenlenmektedir. Düzenlediğimiz gezilerle öğrencilerimizin hem dinlenmelerini ve eğlenmelerini sağlıyoruz. Böylece sosyal ve kültürel açıdan yerinde  yaşayarak öğrenmelerine katkı sağlamış oluyoruz. Bilişim Kolejlerinde okul döneminde ve periyot tatillerinde yapılan çeşitli gezi etkinlikleri beş başlık altında toplanabilir;

Doğa Gezileri:

Öğrencilerin sınav stresini atabilmelerine ve doğayla iç içe vakit geçirebilmelerine olanak tanıyan doğa gezileriyle öğrencilerimiz eğlenceli vakit geçirir. Piknik benzeri aktiviteler de doğa gezileri arasına girmektedir.

Kamp Etkinlikleri:

Öğrencilerimizin birlikte zaman geçirmelerine imkan tanıyan kamp etkinlikleriyle öğrencilerimiz farklı canlı türlerini tanıma olanağına kavuşur. Birbirinden farklı ve eğlenceli çalışmalar gerçekleştiren öğrencilerimiz, birçok anı biriktirerek dönerler.

Tarihi Yerler ve Yerleşimler:

En iyi eğitim veren kolejler arasında yer alan Bilişim Koleji olarak biliyoruz ki, yaşayarak ve görerek öğrenmek en etkili öğrenme biçimleri arasındadır. Bu sebeple hem Ankara içi hem de şehir dışına yaptığımız tarihi alanlara gezilerle, öğrencilerimizin tarihi yerinde öğrenmelerini hedeflemekteyiz.

Okul ve Üniversite Gezileri:

Öğrencilerimizin hedef belirlemelerinde ve bu hedeflerine bağlı olarak çalışmalar gerçekleştirmelerinde önemli rol oynar. Bu sebeple okul ve üniversite gezilerinin büyük bir yeri bulunmaktadır. Okulların imkanlarını öğrenmek, okulları gezmek ve okulları orada okuyan öğrencilerden dinlemek önemlidir. Bu şekilde yaptığımız geziler öğrencilerimizin tercihleri üzerinde etkili olmaktadır.

Turistik Geziler:

Öğrencilerimizin yeni insanlarla tanışmaları ve farklı kültürler hakkında bilgi edinmelerine olanak tanıyan turistik mekan gezileriyle bilgi birikimlerinin artması amaçlanmaktadır.

PERİYOT TATİLLERİNİ DİL KAMPLARIYLA DEĞERLENDİRİYORUZ
En İyi İngilizce Eğitim Veren Özel Okullar Arasında Yer Alan Bilişim Koleji Olarak, Periyot Aralarında Dil Kampları Düzenlemekteyiz.

Konaklamalı düzenlediğimiz kamplarda Ankara özel okulları arasında bir ilke imza atarak sadece İngilizce konuşuyoruz. Gittiğimiz bölgede tercih ettiğimiz 5 yıldızlı otelde personeller öğrencilerimizle sadece İngilizce konuşmaktadır. Bu kamplarda Dil Öğretmenlerimiz eşliğinde başlangıçtan kamp sonuna kadar sadece İngilizcenin konuşulmaktadır. Böylece, hem öğrencilerimizin stres atmalarını ve dinlenmelerini sağlayan, hem de İngilizce birikimlerini geliştiren bir program uyguluyoruz. İhtiyaçlarını İngilizce dile getirmeyi öğrenen öğrencilerimizin yabancı dile karşı oluşan ön yargılarını ortadan kaldırıyoruz. Bilişim Koleji en iyi İngilizce eğitim veren özel okullar arasında yer almaktadır. Bu sebeple Eğitim Kurumlarında; dil kamplarında ve gezilerde birer birey olduklarının farkına varmaktadır. Aynı zamanda öğrencilerimiz, hem ev hayatında hem de okul ortamında daha bilinçli hale gelmektedir.