Bilişim Koleji ailesi olarak öğrencilerimiz, velilerimiz ve personellerimiz için en iyi şekilde hizmet vermeyi hedeflemekteyiz. Bu nedenle sistemli, düzenli ve planlı eğitim-öğretim ve yönetim anlayışımızı sürdürmekteyiz. Kurumsal bir eğitim merkezi olan kurumumuzun her şubesinde aynı kalite ve başarı uzman kadromuz tarafından sağlanmaktadır. Profesyonel bakış açımız ve samimi iletişimimizin harmanlandığı eğitim yuvamızda sistematik ve esnek çözümler sayesinde başarılarımız hız kesmeden devam etmektedir. Bu anlayışla çalışmalarımızı sürdürdüğümüz kurumumuzun kurumsal kataloğunu aşağıda detaylı olarak inceleyebilirsiniz.

Kurumsal Kimlik

Logo

Logotype, Bilişim Koleji’nin kurum kimliğini oluşturan temel grafik öğelerinin başında gelir. Logotype aşağıda belirtilmiştir. Kurumsal kimlikte bunun dışında bir logotype kesinlikle kullanılmamalıdır.

Orijinal Kullanım

İletişim çalışmalarında öncelikli olarak orijinal kullanım formu tercih edilmelidir.

LGSde en başarılı okul, kolej seçimi, özel okullar fiyat listesi, kolej lise, en başarılı okullar, erken kayıt, kolej fiyatları, kayıt ücreti

Yatay Kullanım

Uygulama alanının durumuna göre yatay kullanım formu da tercih edilebilir.

Renk Paleti

Bilişim Koleji kurumsal kimlik Logotype’ı özenle seçilen kurumsal renk paletinden oluşur. İletişim çalışmalarında kullanılan beyaz zemin (boşluklar), diğer renklerin öne çıkmasını ve kolay algılanmasını sağlar. Turuncu renk canlılığı, başlangıcı ve dinamizmi başarıyla taşır. Mavi ve gri renk ise kurumsallığı
tamamlayan ve özgürlüğü temsil eden karakteristik renk olarak skalada yer alır.

Kurumsal Kataloğumuzu İndirmek İçin Tıklayınız.