Bilişim Koleji|Kurumsal Kimlik - Bilişim Koleji

Kurumsal Kimlik

Logotype

Logotype, Bilişim Koleji’nin kurum kimliğini oluşturan temel grafik öğelerinin başında gelir. Logotype aşağıda belirtilmiştir. Bunun dışında bir logotype kesinlikle kullanılmamalıdır.

Orijinal Kullanım

İletişim çalışmalarında öncelikli olarak orijinal kullanım formu tercih edilmelidir.

Yatay Kullanım

Uygulama alanının durumuna göre yatay kullanım formu da tercih edilebilir.

Renk Paleti

Bilişim Koleji logotype’ı özenle seçilen kurumsal renk paletinden oluşur. İletişim çalışmalarında kullanılan beyaz zemin (boşluklar), diğer renklerin öne çıkmasını ve kolay algılanmasını sağlar. Turuncu renk canlılığı, başlangıcı ve dinamizmi başarıyla taşır. Mavi ve gri renk ise kurumsallığı
tamamlayan ve özgürlüğü temsil eden karakteristik renk olarak skalada yer alır.

Kurumsal Kataloğumuzu İndirmek İçin Tıklayınız.