Bilişim Koleji|Bursluluk Sınavı- Ankara Bursluluk Sınavları 2-3 Mart 2019 - Bilişim Koleji

Kolej Bursluluk Sınavları

Bilişim Koleji, LGS’de En Başarılı Okul

Başarıya giden yolda Bilişim Koleji her zaman yanınızda olmakta. LGS’de en başarılı okul olan Bilişim Koleji olarak, bursluluk sınavı ile başarılı öğrencilere destek vermekteyiz.

2019-2020 eğitim ve öğretim döneminde Ankara’nın en iyi özel okullarından Bilişim Koleji’nde indirimli olarak okumak istiyorsanız online kayıt ile sınava başvurabilirsiniz. Sınava şu anda ilkokul 2. 3. 4., ortaokul 5. 6. 7.8. ve lise 9. 10. 11. sınıfta okuyan öğrenciler katılabilecek.

Kolej Bursluluk Sınavları 2019 yılında ücretsiz ya da indirimli bir şekilde Ankara’nın en iyi özel okullarında eğitim alımına olanak tanıyor. Öğrencilerimizin gelişimlerine her zaman yardımcı olarak, onların hayata iyi bir şekilde başlangıç yapmaları için çalışmaktayız.

Bilişim Koleji Bursluluk Sınavı ile öğrencilerimizin kazanacakları bursları belirtilen şartlar haricinde kesmemekteyiz. Böylece öğrencilerimizin başarılarının devamlılığını sağlamayı hedeflemekteyiz. Başarıya giden yolda siz de LGS’de en başarılı okul olan Bilişim Koleji’nde olmak için Bilişim Koleji Bursluluk Sınavına online olarak kayıt yaptırabilirsiniz.

Öğrencilerimiz verdiğimiz desteğin farkında olup girdikleri sınavlarda elde ettikleri başarılarla bizleri her zaman gururlandırmaktadır. LGS’de en başarılı okul olabilmemiz bizim haricimizde öğrencilerimizin de ortaya koydukları çabaların ve de emeklerin birer sonucudur. Bilişim Koleji Bursluluk Sınavları ile tüm öğrenciler bu başarının birer ortağı olabilirler.

Gelecek Vaad Eden Sınav

Sınava katılan öğrenciler 18 Ocak 2019 tarihine kadar olan kazanımlardan mesul olacaktır. Sorular, öğrencilerin bilgi birikimlerini ölçmeye yönelik olarak hazırlanacaktır. Tek bir kitapçık olacak sınavda öğrencilere Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimleri dersleri ile öğrencilerin dijital becerilerini ölçmeye yönelik robotik/kodlama soruları ve zeka oyunları soruları yöneltilecektir.

Yanlış cevapların doğru cevapları etkilemeyeceği sınavda, öğrencilere toplamda 45 adet soru sorulacaktır. Verilen doğru cevaplar üzerinden değerlendirme yapılacak olup Bilişim Koleji Bursluluk Sınavı sonuçlarına göre öğrenciler, 2019-2020 yılı için eğitim bursu kazanabilecektir.

Başarı Önce İnanmakla Gelir

Başarının anahtarı çok inanmak ve çok çalışmaktır. Öğrencilerimizin, önlerindeki sınavları birer engel olarak görmekten çok amaçlarına ulaşmalarını sağlayacak bir araç olarak görmelerini sağlamaktayız. Bu sayede sınav stresini en aza indirgeyerek öğrencilerimizin kendilerine olan güvenlerini artırmaktayız. Uzman kadromuz ve velilerimizin de desteğiyle LGS’de en başarılı okul olarak kaliteli eğitim anlayışımızdan ödün vermeden yola devam etmekteyiz.

Siz de bu başarının bir parçası olmak istiyorsanız 02-03 Mart 2019 tarihlerinde yapılacak olan Bilişim Koleji Bursluluk Sınavı’nı kaçırmayın! Unutmayın ki Bilişim Koleji, sizlerle bir sonraki LGS’de en başarılı okul olabilir.