Bilişim Koleji|Sık Sorulan Sorular - Bilişim Koleji

Sık Sorulan Sorular

Bilişim Eğitim Kurumunun, Çankaya, Hüseyingazi, Pursaklar, Yenimahalle ve Etimesgut ilçelerinde kampüsleri bulunmaktadır. Ayrıntılı adres bilgileri için web sayfamıza bakabilirsiniz; https://bilisim.k12.tr/iletisim/

Bilişim Koleji, 1996 yılında Kızılay’da açılan Özel Bilişim Dershanesiyle eğitim hayatına başlamıştır.

Anasınıfı, İlkokul ve Ortaokul için;

Bilişim Kolejinde anasınıfı, ilkokul ve ortaokul seviyelerindeki öğrencilerimizi sınavla değil tanıyarak alıyoruz. Öğrencinin kaydını yapmadan önce okulumuzun rehberlik uzmanı ve ilgili müdür yardımcısı ile görüşme gerçekleştiriyoruz. Şayet öğrenci ara sınıf geçişlerinde ise not dökümünü istiyoruz. Öğrencinin duygusal ve akademik anlamda hazır olması durumunda kesin kayıt işlemini gerçekleştiriyoruz.

Fen Lisesi ve Anadolu Lisesi için;

Okulumuzda Anadolu Lisesi’ne kayıt yaptırmak için öğrencinin LGS sınavından en az 350 puan alması gerekmektedir. Fen Lisesi kayıtlarımız için, öğrencinin LGS sınavından en az 450 puan alması gerekmektedir.

Ders kitapları, dönem başında okul idaresi tarafından temin edilerek öğrencilere verilir. Yıl içinde takip edilecek yardımcı kitaplar ise yine okul yönetimi tarafından temin edilir ya da isteğe bağlı olarak hazırlanan liste velilere verilir.

Geniş bir lokasyona sahip öğrenci servislerimiz bulunmaktadır. Veliler telefonlarına indirebilecekleri serviscell uygulaması ile de öğrencilerin konumunu takip edebilirler.

Yıllık eğitim maliyetimiz yaş gruplarına göre farklılık göstermektedir. Ayrıntılı fiyat bilgileri için web sayfamıza bakabilirsiniz; https://bilisim.k12.tr/kayit-ucretlerimiz/

Bursluluk sınavı ve Elektronik Bireysel Olgunluk Sınavı (EBOS)okul yönetimi tarafından alınan karar doğrultusunda her yıl yapılmaktadır. Sınavlarımıza 4,5,6,7 ve 8. sınıf öğrencileri başvurabilir.

Konuyla ilgili ve diğer tüm sorularınız için online eğitim danışmanı Mozy’e yazabilirsiniz.