Generic selectors
Search in pages

STEM Eğitimi

SCİENCETECHNOLOGYENGİNEERİNGMATHEMATİCS

STEM disiplinler arası bir öğrenim yaklaşımıdır. Science-Fen, Technology-Teknoloji, Engineering-Mühendislik ve Mathematics-Matematik alanlarının baş harflerinden oluşmakta ve bu alanların birbirine entegre edilmesinde ortaya çıkan bir kavramdır. Farklı bir bakış açısıyla STEM; teorik bilgilerin pratiğe dönüştürülmesi yani yeni bir ürün ortaya koyulmasına STEM denir.

STEM Eğitiminin Öğrenciye Katkıları Nelerdir?

Bilişim Koleji olarak tüm kampüslerimizde uygulanan STEM eğitimi ile öğrencilerimizin fen, teknoloji, mühendislik ve matematik disiplinlerindeki temel bilgi düzeylerini arttırarak bu disiplinler ile ilgili problemleri çözmek için günlük yaşamlarında yaratıcı çözümler uygulamalarını sağlamak temel hedefimizdir.