Bilişim Koleji | Takı Tasarım Atölyesi - Online Takı Dersleri - Bilişim Koleji

Takı Tasarım Atölyesi

Sürekli olarak yenilenen içerikleri ve kişinin hayal dünyasından yola çıkarak ortaya koyduğu tasarımlarıyla takı tasarım atölyesi dersleri, öğrencilerimizin yaratıcılıklarını ve el becerilerini geliştirmektedir. Hem kız hem de erkek öğrencilerimizin severek takip edebileceği online takı dersleri ile öğrencilerimiz kendi tasarımlarına sahip olmanın tadını çıkarır.

Takı Tasarımı Nedir?

Değerli taşlardan boncuklara kadar farklı materyallerin kullanılarak kişinin kendi aksesuarlarına sahip olabildiği takı tasarım dersleri ile öğrencilerimizin yaratıcılıklarını geliştirmeyi hedeflemekteyiz. Bir aksesuar çeşidi olan takılar, giysi ve vücuda takılabilen ve kişilerin şıklığını destekleyen parçalar arasında giderek önemini artırmaktadır.

Online Takı Tasarım Atölyesi Nasıl İşler, Faydaları Nelerdir?

Online Takı tasarım dersleri, temel bazda tekniklerin öğrenilmesi ile başlamaktadır. Takı tasarımı için gerekli olan farklı materyallerin tanınması ve işlevlerinin belirlenmesiyle birlikte, öğrencilerimizin hayallerindeki takılar tasarlanır. Öğrencilerimizin kendi takılarını yapmaları, aynı zamanda evlerindeki malzemeleri değerlendirmelerini de sağlamaktadır. Bu sayede Bilişim Koleji olarak öğrencilerimizle birlikte geri dönüşüme de destek verilmektedir.

Boncuk, tahta parçaları ya da düğmeleri kullanarak ortaya yeni bir obje oluşturmanın verdiği zevkle birlikte öğrencilerimizin kendilerine olan güvenleri de artmaktadır. Online takı dersleri ile öğrencilerimiz yeni bir eşya üretmenin yanında, sevdikleri için de unutulmaz hediyeler hazırlayabilirler.

Takı Atölyesi ve Öğrenilecekler

Takı tasarım dersleri sonrasında öğrencilerimizin edinmesi planlanan kazanımlar:

Online Takı Tasarım Atölyesi İçin Gereksinimler

Online Takı Kulübü İçerikleri

1. Hafta Malzemeleri Tanıma Boncuk Dizme
  2. Hafta Kolay Kolye Yapılışı
  3. Hafta Örgü Kolye
  4. Hafta Örgü Kolye
  5. Hafta Örgü Bileklik
  6. Hafta İkili Kolye Tasarım
  7. Hafta Küpe Tasarımı
  8. Hafta Çoklu Küpe Tasarımı
  9. Hafta Çoklu Küpe Tasarım
  10. Hafta Bileklik Hal Hal Tasarım
  11. Hafta Şans Bilekliği Tasarımı
  12. Hafta Şans Bileklik Tasarım
  13. Hafta Arkadaş Bilekliği
  14. Hafta Arkadaş Bilekliği
  15. Hafta Özgün Tasarım Kolye Bileklik
  16. Hafta Özgün Tasarım Küpe Çeşitleri Oluşturma

Ankara’nın En Kaliteli ve En Yenilikçi Özel Okulu Ödülü İngilizce Eğitiminde En İyi Olan Okulumuz, En Kaliteli Akademik Eğitimi ile Eğitim Yönetimi Derneği Tarafından 2017 ve 2018 Yıllarında “Ankara’nın En Kaliteli Özel Okulu” Ödülüne Layık Görülmüştür. Bilişim Koleji Geçmişten Gelen Yüksek Başarısını, LGS ve YKS Sonuçlarıyla Devam Ettirmektedir.

• Attend Our Admissions Open House on November 11