Sürekli olarak yenilenen içerikleri ve kişinin hayal dünyasından yola çıkarak ortaya koyduğu tasarımlarıyla takı tasarım atölyesi dersleri, öğrencilerimizin yaratıcılıklarını ve el becerilerini geliştirmektedir. Hem kız hem de erkek öğrencilerimizin severek takip edebileceği online takı dersleri ile öğrencilerimiz kendi tasarımlarına sahip olmanın tadını çıkarır.

Bilişim Koleji özel okullarında derslerin yanı sıra takı tasarım atölyesi gibi atölyelerle öğrencilerimizi her anlamda destekliyor ve geliştiriyoruz.

Takı Tasarımı Nedir?

Değerli taşlardan boncuklara kadar farklı materyallerin kullanılarak kişinin kendi aksesuarlarına sahip olabildiği takı tasarım dersleri ile öğrencilerimizin yaratıcılıklarını geliştirmeyi hedeflemekteyiz. Bir aksesuar çeşidi olan takılar, giysi ve vücuda takılabilen ve kişilerin şıklığını destekleyen parçalar arasında giderek önemini artırmaktadır.

Online Takı Tasarım Atölyesi Nasıl İşler, Faydaları Nelerdir?

Online Takı tasarım dersleri, temel bazda tekniklerin öğrenilmesi ile başlamaktadır. Takı tasarımı için gerekli olan farklı materyallerin tanınması ve işlevlerinin belirlenmesiyle birlikte, öğrencilerimizin hayallerindeki takılar tasarlanır. Öğrencilerimizin kendi takılarını yapmaları, aynı zamanda evlerindeki malzemeleri değerlendirmelerini de sağlamaktadır. Bu sayede Bilişim Koleji olarak öğrencilerimizle birlikte geri dönüşüme de destek verilmektedir.

Boncuk, tahta parçaları ya da düğmeleri kullanarak ortaya yeni bir obje oluşturmanın verdiği zevkle birlikte öğrencilerimizin kendilerine olan güvenleri de artmaktadır. Online takı dersleri ile öğrencilerimiz yeni bir eşya üretmenin yanında, sevdikleri için de unutulmaz hediyeler hazırlayabilirler.

Takı Atölyesi ve Öğrenilecekler

Takı tasarım dersleri sonrasında öğrencilerimizin edinmesi planlanan kazanımlar:

• Takı tasarım tekniklerini öğrenmek.
  • Kişisel takılarını tasarlamak.
  • Tasarımını gerçekleştirdiğin takıları, farklı malzemelerden yararlanarak üretmek.

Online Takı Tasarım Atölyesi İçin Gereksinimler

• 2, 3, 4, 5, 6 ve 7. sınıf öğrencisi olunması.
  • El beceri konularında isteğin bulunması.

Online Takı Kulübü İçerikleri

1. Hafta Malzemeleri Tanıma Boncuk Dizme