Yeni Nesil Uzaktan Eğitim

Eğitim sistemine kattığı yeniliklerle adından çok söz ettiren Bilişim Kolejinde yapay zeka teknolojisinin aktif olarak rol aldığı Mozy destekli Evde Eğitim sistemi, içerisinde barındırıldığı pek çok özellikle öğrencilerin başarılarını desteklemektedir. Online eğitim sistemi olan evdeegitim.com.tr, öğrencilere yer ve zaman sorununun ortadan kalktığı bir eğitim süreci sunmaktadır. Yaptığı çalışmalarla kaliteli okullar arasında yer alan Bilişim Koleji, Ankara’daki özel okullar denince akla gelen ilk isim olmaya devam etmektedir.

Evde Eğitim ile Online Eğitim

Evde Eğitim öğrencilerin hafta içi işlenen konuları, hafta sonu tekrar etmesini sağlayan uzaktan eğitim sistemidir. Öğrenciler uygulama ile hafta içi ödevlerini takip ederlerken hafta sonu ise tekrarlarını ve online sınavlarını olurlar. Bu sınavlarla öğrenciler geçtikleri haftanın konularını pekiştirerek tam öğrenme gerçekleştirirler.

Evde Eğitim Farklılıkları Nelerdir?
  • Kendi uzaktan eğitim sistemimizle herhangi bir güvenlik sıkıntısı duymadan, öğrencilerimizle online olarak buluşabilmekteyiz.
  • Kişisel bilgilerin öneminin farkında olarak tamamen KVKK uyumlu bir şekilde çalışmalarımıza yön vermekteyiz.
  • Evde Eğitim’in sunduğu imkanlardan biri olan test olanağıyla, online ders esnasında öğrencilerimize test uygulayabiliyoruz.
  • Covid-19 nedeniyle yüz yüze sınavlara katılım gösteremeyecek öğrencilerimizi online olarak sınav yapmaktayız.

Evde Eğitim Yazılımı Nasıl Kullanılır?

Yapay zeka teknolojisinin kullanıldığı EDOP Akademi destekli evdeegitim.com.tr yazılımını android ya da ios işletim sistemli cihazınıza kolayca indirebilirsiniz. Eğitim portalına veli girişi yapmak için kullanıcı adınızı ve şifrenizi girmeniz gerekmektedir. Kullanıcı adı ve şifreler her öğrenciye dönem başında şifre kartıyla birlikte verilir. Kart üzerinde yer alan bilgilerle öğrencilerimiz kolaylıkla sisteme giriş yapabilirler.

Bilişim Eğitim Kurumları Ankarada özel okullar içindeki farkını yeni nesil uzaktan eğitim sistemi ile de ortaya koymaya devam ediyor.
Bilişim Koleji sunduğu Evde Eğitim platformuyla Ankara da özel okullar arasında farkını ortaya koymuştur. Böylelikle Ankara’daki özel okullar arasında öne çıkan Bilişim Koleji, Evde Eğitim uygulamasının içerisinde öğrencilere pek çok farklı bileşeni sunarak kaliteli eğitim imkanları sağlamaktadır. Bu özelliklerle öğrencilerimize benzersiz bir öğrenme deneyimi sunuyoruz.

Ankara özel okullar arasındaki başarımızı yaptığımız çalışmalarla daimi kılmaktayız. Yapay zeka teknolojisinin gücünden yararlanan online eğitim sistemi ile öğrencilerin temel olarak öğrenmeleri desteklenmektedir. Bu sayede öğrencilerin sınavlardaki başarılarında artış gözlenmektedir.

Bilgisayardan ya da cep telefonundan kullanıma uygun olan bu uygulama ile öğrencilerimiz istedikleri zaman ulaşabilirler. Aynı zamanda istedikleri yerde ders çalışma imkanı da elde ederler. Uzaktan eğitim sistemi sayesinde kaliteli okullar içerisinde yer alan Bilişim Koleji okulların standartlarını yükseltmektedir.

Eğitimi öğrencilerin bir tık uzağına taşıyan Bilişim Koleji, Ankarada özel okullar arasındaki farkını ortaya koymaktadır.

Öğrencilerimizin ve velilerimizin sistemden kolaylıkla yararlanabilmektedir.

Evde Eğitim içerisinde yer alan EDOP testleri ile öğrencilerimiz öğrendikleri konuları pekiştirebilme olanağı elde etmektedir. EDOP testlerinin çözümü ile ilgili aşağıdaki linkten yararlanabilirsiniz.