Bilişim Koleji | 8. Sınıf Seviye Belirleme Sınavı - Ankara'da Özel Okullar - Bilişim Koleji

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

8. Sınıf Seviye Belirleme Sınavı

Yenilikçi anlayışımızla Bilişim Eğitim Kurumları olarak, değişimin ve gelişimin öncüsü olmaya devam ediyoruz. Ankara’da özel okullar arasında uyguladığımız eğitim sistemimizle LGSde en başarılı okul olmaktayız. Öğrencilerimizin her açıdan gelişimlerini destekleyebilmek için farklı çalışmalar yürütmekteyiz. Her sene düzenlemekte olduğumuz seviye belirleme sınavı da bunlardan bir tanesidir. 2020-2021 eğitim ve öğretim döneminin başında gerçekleştireceğimiz 8. sınıf seviye belirleme sınavı sayesinde, her öğrencimiz kendi seviyesine uygun sınıflarda eğitim alma olanağına sahip olur. Düzenlenecek özel okullar sınavı için öğrencilerimizin çalışmaları gereken konular dahil, sınavla ilgili her bilgi tüm öğrenci ve velilerimizle paylaşılmaktadır.

en iyi özel okullar özel okullar sınavı

Sınav Detayları

8. Sınıf Seviye Belirleme Sınavı

Sınav Tarihi : Pandemi sürecine göre sonra ilan edilecektir.

Sınav Saati : Daha sonra açıklanacaktır.

Sınav Yeri : Bilişim Koleji

Soru Sayısı : 50 Soru

Sınav Süresi : 70 Dakika

Deneyimli ve alanında uzman öğretmen kadromuz ve yeni nesil eğitim anlayışımızla, yabancı dil eğitimini öğrencilerimize bir bütün olarak aktarmaktayız. Okuduğunu ve duyduğunu anlayabilen, kolay bir şekilde metin yazabilen ve akıcı olarak konuşabilen bir gençlik yetiştirmek amacıyla çalışmaktayız. Tüm bu çalışmalarımız, Ankara’da özel okullar arasında Bilişim Kolejini, en iyi özel okullar içerisinde yükseltmektedir.

LGSde en başarılı okul olan Bilişim Koleji olarak farkımız, öğrencilerimizi sadece akademik anlamda destelemekle kalmıyor olmamızdır. Aynı zamanda sanatsal, kültürel ve sosyal gelişimlerini de yakından takip etmekteyiz. Yeni bir dil öğrenen, öğrencilerimiz farklı kültürden insanlarla tanışmaktan ve etkileşim kurmaktan korkmaz. Böylece yeni insanlar, yeni kültürler ve yeni deneyimler edinmiş olurlar. Bu da bizim en iyi özel okullar arasında olmamızı sağlayan etkenlerden biridir.

Eğitim döneminin başında düzenleyeceğimiz 8. sınıf seviye belirleme sınavı toplamda 50 çoktan seçmeli sorudan oluşur ve öğrencilerimize 70 dakika zaman tanınır. Seviye belirleme sınavıyla ilgili tüm detaylara buradan erişim sağlayabilirsiniz. Özel okullar sınavı içerisinde çıkacak konular ve soru dağılımları, sizlere iletilmektedir.

Seviye belirleme sınavı aynı zamanda, yaz tatili içerisinde öğrencilerimizin derslerden kopmalarını ve konularını unutmalarını önleyen bir uygulamadır.

Tüm öğrenci ve velilerimize iyi tatiller dileriz.

Ankara’nın En Kaliteli ve En Yenilikçi Özel Okulu Ödülü İngilizce Eğitiminde En İyi Olan Okulumuz, En Kaliteli Akademik Eğitimi ile Eğitim Yönetimi Derneği Tarafından 2017 ve 2018 Yıllarında “Ankara’nın En Kaliteli Özel Okulu” Ödülüne Layık Görülmüştür. Bilişim Koleji Geçmişten Gelen Yüksek Başarısını, LGS ve YKS Sonuçlarıyla Devam Ettirmektedir.

• Attend Our Admissions Open House on November 11