Bilişim Koleji | Anasınıfı - En İyi Anaokulları ve Kreşler - Bilişim Koleji

Search in posts
Search in pages

Anasınıfı

Erken çocukluk dönemi, çocukların zihinsel bilgileri almaya ve öğrenmeye en açık olduğu dönemdir. Birey olmanın ilk adımlarının atıldığı bu dönemde anasınıfı eğitimi çok önemlidir. Özellikle okul öncesi dönem için kolej seçimi yapılırken dikkat edilmesi gereken birçok nokta bulunmaktadır. Çocukların karakter gelişimlerini ve geleceklerini etkileyen bu süreçte; Ankara anaokulları arasındaki Bilişim Eğitim Kurumları olarak, kaliteli anaokulu içerisinde verdiğimiz eğitimle öne çıkmaktayız. En iyi anaokulları ve kreşler arasında her zaman üst sıralarda yer almamızı sağlayan eğitim anlayışımızla, durmadan çalışmalarımıza devam etmekteyiz.

Okul öncesi eğitim, çocuğun doğumundan ilkokula başladığı güne kadar süren bir eğitim sürecidir. Anaokulu Ankara arasında yer alan Bilişim Eğitim Kurumları olarak amacımız çocuklarımızın; fiziksel, zihinsel, duygusal ve sosyal gelişimlerine destek vermek; düzenli ve sağlıklı bir ortam içinde toplumun geleneklerini ve kültürel özelliklerini de dikkate alarak eğitim almalarını sağlamaktır.

Anasınıfı Eğitiminde Bilişim Koleji Farkı

Bilişim Koleji anasınıflarında, bilgiyi beceriye, beceriyi ise alışkanlığa çevirmeyi hedefliyoruz. Anasınıfı eğitiminde temel hedefimiz kalıcı öğrenmeyi sağlayarak, çocuklarımızın eğitim ve öğretimdeki temelini en kaliteli şekilde atmaktır. Anasınıfından itibaren vermeye başladığımız İngilizce eğitimi ile anaokulu Ankara içerisinde, kaliteli anaokulu olarak ön planda yerimizi alıyoruz. Verdiğimiz İngilizce eğitimiyle öğrencilerimizi ilkokul seviyesine en iyi şekilde hazırlıyoruz.

Bilişim Koleji, Ankaradaki anaokulları arasında, kaliteli anaokulları içerisinde yer almaktadır. kaliteli özel okullar kolej seçimi. Kreşler

Çocuklarda merak uyandıracak, keşfetmelerini sağlayacak, hayal kurma yetilerini geliştirecek yaratıcı aktiviteler yaptığımız anasınıflarımızda kaliteli materyal ve araç gereçler kullanılmaktadır. Deneme – yanılma yolunu kullanarak hazırladığımız oyun ortamında çocuklar, doğruyu yaşayarak öğrenirler. Kendi deneyimleriyle öğrenen çocukların, algılama yapısı, el becerisi ve bilgi seviyesi bir sonraki eğitim aşamasına iyi bir temel oluşturmaktadır.

Kaliteli Anaokulu ve Kreşler Arasında, Bilişim Eğitim Anlayışı

Bilişim Kolejide anasınıfı öğrencileri sadece akademik anlamda değil sevgi, saygı ve hoşgörü gibi temel değerlere sahip bireyler yetiştiriyoruz. Aile ile işbirliği içerisinde ilerlediğimiz Bilişim Kolejinde en iyi anaokulları arasında ilk sırada yer alıyoruz.

en-iyi-anaokulları

Problem çözme davranışları gelişmiş, öz güveni yüksek öğrencilerimizin, kendi değerlerine bağlı ve dünyaca kabul görmüş değerlere açık olmasını amaçlıyoruz. Bu doğrultuda öğrencilerimiz her anlamda farklılıklara saygı duyan ve en önemlisi duyarlı bireyler haline gelmektedir. Öğrencilerin el becerilerini geliştirmeye yönelik çalışmalar yaparken, hangi alana yatkın olduklarını da öğrenme çalışmaları yürütmekteyiz.

Bilişim Eğitim Kurumları olarak, ortaya koyduğumuz yeniliklerle kaliteli özel okullar ve kaliteli anaokulları arasında öne çıkmaktayız. Anaokulumuz ile kreşler tarafından verilen eğitim de çocuklarınıza verilmektedir.

Eğlenirken Öğrenen Öğrenciler

Öğrencilerimiz Bilişim Koleji anasınıfı öğrencileri eğlenerek öğrenmektedir. Çeşitli matematik oyunları, dil oyunları ve zeka oyunlarıyla gelişimi tamamlayan öğrencilerimiz ilkokul seviyesine başarılı bir şekilde hazırlanmış olur. Esnek, oyun temelli, keşfederek yaratıcılığın geliştirilmesini ön planda tutuğumuz Bilişim’de çocukların günlük yaşam deneyimleri artmaktadır. Bilmekten çok, uygulama ve üretime öncelik verdiğimiz anasınıfı eğitimimizde her şeyi yaparak öğrenme esası hakimdir. Zekalarının çok yönlü gelişimini tamamlamaları için açık uçlu problemlerle karşı karşıya bıraktığımız öğrencilerimizin pratik zekalarını geliştirmeyi hedefleriz. Öğrencilerimiz ile birlikte düzenlediğimiz etkinliklerle onların el becerilerini, yatkınlıkları ve en önemlisi hayat güçlerini ortaya çıkarmalarını sağlarız. Yaptığımız çalışmalarla Ankara anaokulları arasında en iyi anaokulları ve kaliteli anaokulları içerisinde yer alarak farkımızı ortaya çıkarmaktayız.

Sunduğumuz imkanlarla kaliteli özel okullar arasında öne çıkmaktayız. Bilişim Koleji, kreşler içerisinde verdiği eğitimle öne çıkmaktadır. Çocuklarımızın gelecekteki başarılarının ve hayatlarının temelini oluşturan anasınıfı ve kreş için kolej seçimi için farklı noktalarda yer alan Bilişim Kolejini ziyaret edebilirsiniz.

Ankara’nın En Kaliteli ve En Yenilikçi Özel Okulu Ödülü İngilizce Eğitiminde En İyi Olan Okulumuz, En Kaliteli Akademik Eğitimi ile Eğitim Yönetimi Derneği Tarafından 2017 ve 2018 Yıllarında “Ankara’nın En Kaliteli Özel Okulu” Ödülüne Layık Görülmüştür. Bilişim Koleji Geçmişten Gelen Yüksek Başarısını, LGS ve YKS Sonuçlarıyla Devam Ettirmektedir.

• Attend Our Admissions Open House on November 11