Erken çocukluk dönemi, çocukların zihinsel bilgileri almaya ve öğrenmeye en açık olduğu dönemdir. Birey olmanın ilk adımlarının atıldığı bu dönemde kaliteli anaokulu seçimi çok önemlidir. Özellikle okul öncesi dönem için kolej seçimi yapılırken dikkat edilmesi gereken birçok nokta bulunmaktadır. Çocukların karakter gelişimlerini ve geleceklerini etkileyen bu süreç oldukça önemlidir. Ankara anaokulları arasındaki Bilişim Eğitim Kurumları olarak, kaliteli anaokulu içerisinde verdiğimiz eğitimle öne çıkmaktayız. En iyi anaokulları ve kreşler arasında her zaman üst sıralarda yer almamızı sağlayan eğitim anlayışımızla, durmadan çalışmalarımıza devam etmekteyiz.

Okul öncesi eğitim, çocuğun doğumundan ilkokula başladığı güne kadar süren bir eğitim sürecini ifade eder. Bu bağlamda, Anaokulu Ankara’daki Bilişim Eğitim Kurumları, çocukların tüm gelişim alanlarını desteklemeyi hedefler. Aynı zamanda, kültürel değerlere saygılı bir eğitim ortamı sunmayı amaçlamaktadır.

Anasınıfı Eğitiminde Bilişim Koleji Farkı

Bilişim Koleji anasınıflarında, bilgiyi beceriye, beceriyi ise alışkanlığa çevirmeyi hedefliyoruz. Anasınıfı eğitiminde temel hedefimiz, çocuklarımızın eğitim ve öğretimde kalıcı öğrenmeyi elde etmektir. Ayrıca, anaokulu Ankara’da kaliteli bir anaokulu olarak İngilizce eğitimini başlatarak önemli bir konumda bulunmaktayız.”

. Verdiğimiz İngilizce eğitimiyle öğrencilerimizi ilkokul seviyesine en iyi şekilde hazırlıyoruz.

Bilişim Koleji, Ankaradaki anaokulları arasında, kaliteli anaokulları içerisinde yer almaktadır. kaliteli özel okullar kolej seçimi. Kreşler

Çocuklarda merak uyandıracak, keşfetmelerini sağlarız. Hayal kurma yetilerini geliştirecek yaratıcı aktiviteler yaptığımız anasınıflarımızda kaliteli materyal ve araç gereçler kullanılmaktadır. Deneme – yanılma yolunu kullanarak hazırladığımız oyun ortamında çocuklar, doğruyu yaşayarak öğrenirler. Kendi deneyimleriyle öğrenen çocukların, algılama yapısı, el becerisi ve bilgi seviyesi bir sonraki eğitim aşamasına iyi bir temel oluşturmaktadır.

Kaliteli Anaokulu ve Kreşler Arasında, Bilişim Eğitim Anlayışı

Bilişim Kolejide anasınıfı öğrencileri sadece akademik anlamda değil sevgi, saygı ve hoşgörü gibi temel değerlere sahip bireyler yetiştiriyoruz. Aile ile işbirliği içerisinde ilerlediğimiz Bilişim Kolejinde en iyi anaokulları arasında ilk sırada yer alıyoruz.

Problem çözme davranışları gelişmiş, öz güveni yüksek öğrencilerimizin, kendi değerlerine bağlı ve dünyaca kabul görmüş değerlere açık olmasını amaçlıyoruz. Bu doğrultuda öğrencilerimiz her anlamda farklılıklara saygı duyan ve en önemlisi duyarlı bireyler haline gelmektedir. Öğrencilerin el becerilerini geliştirmeye yönelik çalışmalar yaparken, hangi alana yatkın olduklarını da öğrenme çalışmaları yürütmekteyiz. Bilişim Eğitim Kurumları olarak, kaliteli özel okullar arasında önemli bir konumda yer alıyoruz. Aynı şekilde, kaliteli anaokulları içinde de öne çıkmamızı sağlayan yenilikler sunuyoruz. Anaokulumuz ile kreşler tarafından verilen eğitim de çocuklarınıza verilmektedir.
Eğlenirken Öğrenen Öğrenciler

Öğrencilerimiz Bilişim Koleji anasınıfı öğrencileri eğlenerek öğrenmektedir. Çeşitli matematik oyunları, dil oyunları ve zeka oyunlarıyla gelişimi tamamlayan öğrencilerimiz ilkokul seviyesine başarılı bir şekilde hazırlanmış olur. Esnek, oyun temelli, keşfederek yaratıcılığın geliştirilmesini ön planda tutuğumuz Bilişim’de çocukların günlük yaşam deneyimleri artmaktadır. Bu yüzden bilmekten çok, uygulama ve üretime öncelik verdiğimiz anasınıfı eğitimimizde her şeyi yaparak öğrenme esası hakimdir. Öğrencilerimizin zekalarının çok yönlü gelişimini tamamlamaları için açık uçlu problemlerle karşı karşıya bırakırız. Bu yaklaşımımız, öğrencilerimizin pratik zekalarını geliştirmeyi hedefler.

Öğrencilerimiz ile birlikte düzenlediğimiz etkinliklerle onların el becerilerini ortaya koymak isteriz. Bununla birlikte yatkınlıkları ve en önemlisi hayat güçlerini ortaya çıkarmalarını sağlarız. Yaptığımız çalışmalarla Ankara anaokulları arasında en iyi anaokulları arasında yer almayı başarıyoruz. Bu şekilde, kaliteli anaokulları arasındaki farkımızı net bir şekilde ortaya koyuyoruz.

Sunduğumuz imkanlarla kaliteli özel okullar arasında öne çıkmaktayız. Bilişim Koleji, kreşler içerisinde verdiği eğitimle öne çıkmaktadır. Çocuklarımızın gelecekteki başarılarının ve hayatlarının temelini oluşturan anasınıfı ve kreş için kolej seçimi için farklı noktalarda yer alan Bilişim Kolejini ziyaret edebilirsiniz.