Bilişim Koleji|Bilişim Koleji - Anasınıfı - Ankara'nın En Kaliteli Anaokulu

Anasınıfı

Erken çocukluk dönemi, çocukların zihinsel bilgileri almaya ve öğrenmeye en açık olduğu dönemdir. Birey olmanın ilk adımlarının atıldığı bu dönemde anasınıfı eğitimi çok önemlidir. Bilişim Koleji anasınıflarında, bilgiyi beceriye, beceriyi ise alışkanlığa çevirmeyi hedefliyoruz. Anasınıflarında temel hedefimiz kalıcı öğrenmeyi sağlayarak, çocuklarımızın eğitim ve öğretimdeki temelini en kaliteli şekilde atmaktır. Anasınıfından itibaren vermeye başladığımız İngilizce eğitimi ile kaliteli anaokulları arasında yerimizi alıyoruz. Verdiğimiz İngilizce eğitimiyle öğrencilerimizi ilkokul seviyesine en iyi şekilde hazırlıyoruz.

Araştırmalarınızda kaliteli anaokulları arasında ilk sırada çıkan Bilişim’de farklı bir eğitim uygulanmaktadır. Çocuklarda merak uyandıracak, keşfetmelerini sağlayacak, hayal kurma yetilerini geliştirecek yaratıcı aktiviteler yaptığımız anasınıflarımızda kaliteli materyal ve araç gereçler kullanılmaktadır. Deneme – yanılma yolunu kullanarak hazırladığımız oyun ortamında çocuklar, doğruyu yaşayarak öğrenirler.  Kendi deneyimleriyle öğrenen çocukların, algılama yapısı, el becerisi ve bilgi seviyesi bir sonraki eğitim aşamasına iyi bir temel oluşturmaktadır.

KALİTELİ ANAOKULLARI DENİNCE AKLA GELEN İLK İSİM BİLİŞİM KOLEJİ!

Bilişim Koleji anasınıflarında sadece akademik anlamda değil sevgi, saygı ve hoşgörü gibi temel değerlere sahip bireyler yetiştiriyoruz. Aile ile işbirliği içerisinde ilerlediğimiz Bilişim Kolejinde en kaliteli anaokulları arasında ilk sırada yer alıyoruz.

Problem çözme davranışları gelişmiş, öz güveni yüksek öğrencilerimizin, kendi değerlerine bağlı ve dünyaca kabul görmüş değerlere açık olmasını amaçlıyoruz. Bu doğrultuda öğrencilerimiz her anlamda farklılıklara saygı duyan ve en önemlisi duyarlı bireyler haline gelmektedir.

BİLİŞİM KOLEJİNDE ÖĞRENCİLER EĞLENİRKEN ÖĞRENİYOR

Öğrencilerimiz Bilişim Koleji anasınıflarında eğlenerek öğrenmektedir. Çeşitli matematik oyunları, dil oyunları ve zeka oyunlarıyla gelişimi tamamlayan öğrencilerimiz ilkokul seviyesine başarılı bir şekilde hazırlanmış olur. Esnek, oyun temelli, keşfederek yaratıcılığın geliştirilmesini ön planda tutuğumuz Bilişim’de çocukların günlük yaşam deneyimleri artmaktadır. Bilmekten çok uygulama ve üretme öncelikli verdiğimiz anasınıflarımızda öğrencilerimiz her şeyi yaparak öğrenir. Zekalarının çok yönlü gelişimini tamamlamaları için açık uçlu problemlerle karşı karşıya bıraktığımız öğrencilerimizin pratik zekalarını geliştirmeyi hedefleriz. Öğrencilerimiz ile birlikte düzenlediğimiz etkinliklerle onların el becerilerini, yatkınlıkları ve en önemlisi hayat güçlerini ortaya çıkarmalarını sağlarız. Bu yüzden Ankara’da kaliteli anaokulu dendiğinde akla ilk Bilişim Koleji gelmektedir.