Bilişim Koleji|Bilişim Koleji - Anasınıfı - Kaliteli Anaokulları - Kreşler

Anasınıfı

Erken çocukluk dönemi, çocukların zihinsel bilgileri almaya ve öğrenmeye en açık olduğu dönemdir. Birey olmanın ilk adımlarının atıldığı bu dönemde anasınıfı eğitimi çok önemlidir. Özellikle okul öncesi dönem için kolej seçimi yapılırken dikkat edilmesi gereken birçok nokta bulunmaktadır. Çocukların karakter gelişimlerini ve geleceklerini etkileyen bu süreçte; Bilişim Eğitim Kurumları olarak, kaliteli anaokulları içerisinde verdiğimiz eğitimle öne çıkmaktayız.

Okul öncesi eğitim, çocuğun doğumundan ilkokula başladığı güne kadar süren bir eğitim sürecidir. Kaliteli özel okullar arasında yer alan Bilişim Eğitim Kurumları olarak amacımız; çocuklarımızın  fiziksel, zihinsel, duygusal ve sosyal gelişimlerine destek vermek; düzenli ve sağlıklı bir ortam içinde toplumun geleneklerini ve kültürel özelliklerini de dikkate alarak eğitim almalarını sağlamaktır.

Eğitimde Bilişim Koleji Farkı

Bilişim Koleji anasınıflarında, bilgiyi beceriye, beceriyi ise alışkanlığa çevirmeyi hedefliyoruz. Anasınıflarında temel hedefimiz kalıcı öğrenmeyi sağlayarak, çocuklarımızın eğitim ve öğretimdeki temelini en kaliteli şekilde atmaktır. Anasınıfından itibaren vermeye başladığımız İngilizce eğitimi ile Ankaradaki anaokulları içerisinde, kaliteli anaokulları arasında yerimizi alıyoruz. Verdiğimiz İngilizce eğitimiyle öğrencilerimizi ilkokul seviyesine en iyi şekilde hazırlıyoruz.

Çocuklarda merak uyandıracak, keşfetmelerini sağlayacak, hayal kurma yetilerini geliştirecek yaratıcı aktiviteler yaptığımız anasınıflarımızda kaliteli materyal ve araç gereçler kullanılmaktadır. Deneme – yanılma yolunu kullanarak hazırladığımız oyun ortamında çocuklar, doğruyu yaşayarak öğrenirler.  Kendi deneyimleriyle öğrenen çocukların, algılama yapısı, el becerisi ve bilgi seviyesi bir sonraki eğitim aşamasına iyi bir temel oluşturmaktadır.

KALİTELİ ANAOKULLARI DENİNCE AKLA GELEN İLK İSİM BİLİŞİM KOLEJİ!

Bilişim Koleji anasınıflarında sadece akademik anlamda değil sevgi, saygı ve hoşgörü gibi temel değerlere sahip bireyler yetiştiriyoruz. Aile ile işbirliği içerisinde ilerlediğimiz Bilişim Kolejinde en kaliteli anaokulları arasında ilk sırada yer alıyoruz.

Problem çözme davranışları gelişmiş, öz güveni yüksek öğrencilerimizin, kendi değerlerine bağlı ve dünyaca kabul görmüş değerlere açık olmasını amaçlıyoruz. Bu doğrultuda öğrencilerimiz her anlamda farklılıklara saygı duyan ve en önemlisi duyarlı bireyler haline gelmektedir. Öğrencilerin el becerilerini geliştirmeye yönelik çalışmalar yaparken, hangi alana yatkın olduklarını da öğrenme çalışmaları yürütmekteyiz.

Bilişim Eğitim Kurumları olarak, ortaya koyduğumuz yeniliklerle kaliteli özel okullar arasında öne çıkmaktayız. Anaokulumuz ile kreşler tarafından verilen eğitim de çocuklarınıza verilmektedir.

BİLİŞİM KOLEJİNDE ÖĞRENCİLER EĞLENİRKEN ÖĞRENİYORBilişim Koleji, Ankaradaki anaokulları arasında, kaliteli anaokulları içerisinde yer almaktadır. kaliteli özel okullar kolej seçimi. Kreşler

Öğrencilerimiz Bilişim Koleji anasınıflarında eğlenerek öğrenmektedir. Çeşitli matematik oyunları, dil oyunları ve zeka oyunlarıyla gelişimi tamamlayan öğrencilerimiz ilkokul seviyesine başarılı bir şekilde hazırlanmış olur. Esnek, oyun temelli, keşfederek yaratıcılığın geliştirilmesini ön planda tutuğumuz Bilişim’de çocukların günlük yaşam deneyimleri artmaktadır. Bilmekten çok uygulama ve üretme öncelikli verdiğimiz anasınıflarımızda öğrencilerimiz her şeyi yaparak öğrenir. Zekalarının çok yönlü gelişimini tamamlamaları için açık uçlu problemlerle karşı karşıya bıraktığımız öğrencilerimizin pratik zekalarını geliştirmeyi hedefleriz. Öğrencilerimiz ile birlikte düzenlediğimiz etkinliklerle onların el becerilerini, yatkınlıkları ve en önemlisi hayat güçlerini ortaya çıkarmalarını sağlarız. Yaptığımız çalışmalarla Ankaradaki anaokulları arasında farkımızı ortaya koymaktayız.

Sunduğumuz imkanlarla kaliteli özel okullar arasında öne çıkmaktayız. Bilişim Koleji, kreşler içerisinde de verdiği eğitimle öne çıkmaktadır.

Ankara’nın En Kaliteli ve En Yenilikçi Özel Okulu Ödülü İngilizce Eğitiminde En İyi Olan Okulumuz, En Kaliteli Akademik Eğitimi ile Eğitim Yönetimi Derneği Tarafından 2016 ve 2017 Yıllarında “Ankara’nın En Kaliteli Özel Okulu” Ödülüne Layık Görülmüştür. Bilişim Koleji Geçmişten Gelen Yüksek Başarısını, LGS ve YKS Sonuçlarıyla Devam Ettirmektedir.