2023 - 2024 ERKEN KAYIT DÖNEMİMİZ BAŞLAMIŞTIR!

Sayın Velimiz;

Bilişim Eğitim Kurumları olarak sizlerden aldığımız güç ve heyecanla çok büyük atılımlar yaparak eğitim ve öğretim faaliyetlerimize devam ediyoruz. Sizlere de Bilişim kolejini tercih ederek çocuğunuzun eğitimine verdiğiniz değer ve bizlere duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Eğitim yolculuğuna çıktığı günden bu yana üstün başarılara imza atarak Türkiye birincileri yetiştiren kurumumuz yeni dönemde de kariyer odaklı ve yenilikçi eğitim anlayışı ile adından söz ettirmeye devam edecektir. Bu amaç doğrultusunda, öğrencilerimizin akademik hedeflerini gerçekleştirmeleri ve sosyal gelişimlerini tamamlamaları için çalışmalar yürütüyoruz.

Eğitim sürecimiz devam ederken bir sonraki yılın eğitim ve öğretim çalışmalarını ve 2023-2024 yılının hazırlıklarını şimdiden planlıyoruz. Bu nedenle her yıl olduğu gibi kontenjanlarımızın planlanması, ihtiyaç analizlerimizin zamanında yapılması için erken kayıt dönemini başlatıyoruz.

Hepinizin bildiği üzere özel okul işletmeciliğinde en önemli giderler arasında yer alan; personel giderleri, yemekhane giderleri, genel giderlerde %200-350 arasında artışlar yaşadık. Birçok özel okul halen devam eden velilerinden maliyetlerini karşılamak için ek ücretler talep etmelerine rağmen, biz Bilişim Eğitim Kurumları olarak kalitemizden taviz vermeden artan maliyetleri öz kaynaklarımızla karşılayarak ve de sözleşmemize sadık kalarak sizlerden herhangi bir ek ücret talebinde bulunmadık.

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı kayıt yenileme dönemimiz 20 Ocak 2023 tarihi ile başlamış olup “kayıt önceliği” siz değerli velilerimizin bize duyduğu güvenle, okulumuz öğrencilerine aittir. Kontenjanlarımızın doluluk oranları nedeni ile, bu yıl kayıt yenileme tarihleri geçtiğimiz yıllara göre daha çok önem taşımaktadır. Dışarıdan kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerimizin kayıtları da bu süreçte devam edeceğinden mağduriyet yaşamamanız adına kayıt yenileme işlemlerinizi  20 Şubat 2023  tarihine kadar tamamlanmasını rica ederiz. Bu süreçte dışardan yeni kayıt yaptıran velilere artan maliyetler aynen yansıtılacak olup, mevcut velilerimizin artışlarında kazanılmış hakları korunacaktır. Erken kayıt döneminde kayıt olan velilere kitap ve kıyafet alışverişlerinde 1000 TL hediye kuponu tanımlanacak, 20 Şubat sonrası ise hem bu imkan ortadan kalkacak hem de kayıt ücretleri aylık olarak güncellenecektir.

En değerli varlığınız adına büyüttüğünüz hayallerinizin gerçekleşmesi, çocuğunuzun başarıya doğru giden eğitim yolunda Ankara’nın en kaliteli ve LGS başarısı en yüksek okulu olan, Bilişim’le yürümeye devam etmesi için kayıt yenilemek üzere sizi okulumuza davet ediyor, saygılar sunuyoruz.

Bilişim Koleji Logo, En Başarılı Okullar, En Kaliteli Kolej, En Yakın Kolej, Bursluluk Sınavları, bilsem sınavları, bursluluk sınav sonuçları, en yakın kolej

Not: Kurumumuzla ilk defa tanışacak olan velilerimize ve 20 şubat tarihine kadar kayıt yaptırmayan velilerimize uygulanacak kayıt ücretlerimizi
http://www.bilisim.k12.tr/kayit-ucretlerimiz alanından inceleyebilirsiniz.

Ankara’nın En Kaliteli Özel Okulu

Ankara’nın En Kaliteli ve En Yenilikçi Özel Okulu Ödülü ile İngilizce Eğitiminde En İyi Olan Okulumuz, En Kaliteli Akademik Eğitimi ile Eğitim Yönetimi Derneği Tarafından 2022 ve 2023 Yıllarında “Ankara’nın En Kaliteli Özel Okulu” Ödülüne Layık Görülmüştür. Bilişim Koleji Geçmişten Gelen Yüksek Başarısını, LGS ve YKS Sonuçlarıyla Devam Ettirmektedir.