2022 - 2023 ERKEN KAYIT DÖNEMİMİZ BAŞLAMIŞTIR!

Sayın Velimiz,

Bilişim Eğitim Kurumları olarak eğitim sektöründe 25, özel okul sektöründe de 13 yıllık deneyim, başarı ve vizyon ile öğrencilerimizi akademik, bilimsel ve sosyokültürel eğitimle donatarak güvenli bir ortamda başarılı bir geleceğe hazırlamayı amaçlıyoruz.

2008 yılında Pursaklar’da 180 öğrenci ile başlayan eğitim yolculuğumuza 2011 yılında Çankaya Bilişim Koleji, 2017 yılında Hüseyingazi Bilişim Kolejini açarak emin adımlarla ilerledik. 2018 yılında açtığımız Hüseyingazi Bilişim Anadolu ve Fen lisesine ilave olarak 2022 yılında Pursaklar Bilişim Anadolu Lisesi’ni de bünyemize katarak 2500’e yakın öğrencimizle birlikte Ankara’da en başarılı ve kalite ödüllü okul olarak eğitim yolculuğumuzu sürdürüyoruz.

Bilişim Eğitim Kurumları olarak sizlerden aldığımız güç ve heyecanla çok büyük atılımlar yaparak eğitim ve öğretim faaliyetlerimize devam ediyoruz. Şu an devam eden eğitim-öğretim yılının birinci dönemi daha bitmeden okullarımıza yönelik yoğun kayıt talebi ile karşı karşıyayız. Şüphesiz, okullarımıza gösterilen bu yoğun ilgide siz değerli velilerimizin memnuniyetinin, yönlendirmesinin, bilgilendirmesinin çok büyük etkisi bulunmaktadır. Geleceğimizin teminatı çocuklarınızı bizlere güvenle emanet ederek okullarımıza inancınız için Bilişim Koleji ailesi olarak sizlere teşekkürlerimizi sunarız.

Bilişim Koleji Logo, En Başarılı Okullar, En Kaliteli Kolej, En Yakın Kolej, Bursluluk Sınavları, bilsem sınavları, bursluluk sınav sonuçları, en yakın kolej

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı kayıt yenileme dönemimiz başlamış bulunmaktadır. Erken kayıt süresinde “kayıt önceliği” siz değerli velilerimizin bize duyduğu güvenle, okulumuz öğrencilerine aittir. Kontenjanlarımızın doluluk oranları nedeni ile, bu yıl kayıt yenileme tarihleri geçtiğimiz yıllara göre daha çok önem taşımaktadır. Erken kayıt ile dışarıdan kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerimizin kayıtları da bu süreçte devam etmektedir. Bu nedenle mağduriyet yaşamamanız adına kayıt yenileme durumunuzu okul yönetimimiz ile paylaşmanız gerekmektedir.

Yönetim kurulumuzun yapmış olduğu değerlendirme neticesinde “2022-2023” Eğitim – Öğretim Yılını daha iyi planlayabilmek, verimliliğimizi ve başarı seviyemizi koruyabilmeyi hedefliyoruz. Yeni dönem kayıtlarımız devam etmektedir.

Şimdiye kadar sürdürdüğümüz kayıt politikalarında yemek dahil ilan ettiğimiz kayıt ücretlerine, bu yıl öngörülemeyen maliyet artışlarından dolayı yemek ve eğitim ücretlerini ayırarak; eğitim ücretlerine %36’lık bir artış, yemek ücretlerine de asgari ücrete ve diğer cari giderlere gelen ve 2022 aralıkta da gelecek fiyatları da düşünerek ortalama bir artış öngörmekteyiz.

En değerli varlığınız adına büyüttüğünüz hayallerinizin gerçekleşmesi, çocuğunuzun başarıya doğru giden eğitim yolunda Bilişim Koleji ile yürümeye devam etmesi için yeni ve erken kayıt dönemimizde kayıt yenilemek üzere sizi okulumuza davet ediyor, saygılar sunuyoruz.

Not: Kurumumuzla ilk defa tanışacak olan velilerimize uygulanacak kayıt ve yemek ücretlerimizi
http://www.bilisim.k12.tr/kayit-ucretlerimiz alanından inceleyebilirsiniz.

BİLİŞİM EĞİTİM KURUMLARI YÖNETİM KURULU

Ankara’nın En Kaliteli Özel Okulu

Ankara’nın En Kaliteli ve En Yenilikçi Özel Okulu Ödülü ile İngilizce Eğitiminde En İyi Olan Okulumuz, En Kaliteli Akademik Eğitimi ile Eğitim Yönetimi Derneği Tarafından 2019 ve 2020 Yıllarında “Ankara’nın En Kaliteli Özel Okulu” Ödülüne Layık Görülmüştür. Bilişim Koleji Geçmişten Gelen Yüksek Başarısını, LGS ve YKS Sonuçlarıyla Devam Ettirmektedir.

Bursluluk Başvuru

En Başarılı Özel Okul Bilişim Koleji

İngilizce eğitim veren kolejler içinde en iyi özel okul olan okulumuz,  Ankara özel okullar listesi içerisinde zirveye yerleşen ve öğrencilerin kalabalıklar içerisinde kaybolmasına izin vermeyen bir kurumdur. Bursluluk sınavları sayesinde öğrenci başarısının karşılığını alabildiğiniz eğitim-öğretim yuvamız, LGS ve YKS başarısı en yüksek olan okuldur.