Bilişim Koleji|Bilişim Koleji Online Başvuru Formu - En Başarılı Okullar - Bilişim Koleji

Bilişim Koleji Online Başvuru Formu

Bilişim Eğitim Kurumları ilk kez 1996 yılında bir dershaneyle eğitim macerasına başlayan, bugün Ankara’daki en başarılı okullar arasında yer almaktadır.

Çağdaş bir eğitim, çağdaş bir gelecek anlayışını benimseyerek öğrencilerimizin sürekli gelişimlerini desteklemekteyiz. Bütün öğrencilerimizi geleceğe yön verecek birer birey olarak görmekteyiz. Bilişim Eğitim Kurumları olarak, öğrencilerimizin bilgi ve becerilerini ortaya koyabilecekleri eğitim sistemiyle onları her türlü desteklemekteyiz.

23 yıllık deneyimimizle Ankara’daki en başarılı okullar listesinde yer alarak her gün değişen ve gelişen dünyaya ayak uydurmaktayız. Bu değişim ve gelişim içerisinde eğitim sistemimizi de yenilemekteyiz.

Bilişimli Olmak Çok Kolay

Çağdaş bir eğitim düşüncesiyle, dünyada meydana gelen değişimleri yakından takip eden bir anlayışa sahip olan Bilişim Eğitim Kurumları, çalışmalarını da bu yönde ilerletmektedir. Öğrencilerimizin sadece bilgiye dayalı bir eğitimden ziyade hayal güçlerini her zaman canlı tutmayı hedeflemekteyiz. Bu amaçla onların üretimlerini destekleyerek gelişimlerine olanak sağlamaktayız.

Kurulduğu ilk günden beri başarılı nesiller yetiştiren ve Ankara’daki en başarılı okullar arasında yer alan Bilişim Eğitim Kurumları’nda öğrenci olmak dolduracağınız bir online başvuru formu kadar kolay. Vereceğiniz iletişim bilgilerine göre yetkililerimiz size en kısa zamanda geri dönüş yapmaktadır. Bunun sonucunda sizin de Bilişim Eğitim Kurumları ile olan hikayeniz başlayabilir.

İyi bir gelecek için siz de Ankara’daki en başarılı okullar listesinde olan Bilişim Eğitim Kurumları‘nı tercih edin.

Ankara’nın En Kaliteli ve En Yenilikçi Özel Okulu Ödülü İngilizce Eğitiminde En İyi Olan Okulumuz, En Kaliteli Akademik Eğitimi ile Eğitim Yönetimi Derneği Tarafından 2016 ve 2017 Yıllarında “Ankara’nın En Kaliteli Özel Okulu” Ödülüne Layık Görülmüştür. Bilişim Koleji Geçmişten Gelen Yüksek Başarısını, LGS ve YKS Sonuçlarıyla Devam Ettirmektedir.