Bilişim Eğitim Kurumları olarak her yıl bursluluk başvuruları için kayıt almaya başlayarak, düzenli olarak bursluluk sınavları gerçekleştirmekteyiz. Bursluluk sınavı sonuçları aynı gün içerisinde öğrencinin verdiği telefon numarasına link olarak iletilmektedir. Öğrenciler, bursluluk sonuçları ile ilgili detaylı bilgiye ise bir hafta içerisinde online olarak ulaşabilmektedir. Bursluluk sonuçları, erken kayıt süreci için de önem taşımaktadır.

Bilişim Koleji olarak eğitimde yaptığımız yeniliklerle velileri tarafından en fazla Ankara özel okul tavsiye edilen ve okul yorumları açısından olumlu dönüş alan kolej olmaktayız. Bursluluk sonuçları doğrultusunda erken kayıt fırsatlarımızdan da yararlanarak kaliteli eğitim imkanından faydalanabilmek mümkün.

Bursluluk sınavı sonuçları, özel okul bursluluk sınavları soruları, özel okul başvuru, bursluluk sınavları, bursluluk başvuruları, Bilişim Bursluluk

Teknolojiyi eğitimimizin her alanına entegre ederek eğitimi; öğretmenlerimiz için daha kolay, öğrencilerimiz için ise eğlenceli hale getirmekteyiz. Evde Eğitim sistemimizden sadece kendi öğrencilerimizin değil, okulumuzun düzenlediği özel okul giriş sınavları ile bursluluk sınavımıza katılan öğrencilerin de yararlanmalarını sağlamaktayız.

Sınava katılan öğrenciler, bursluluk başvuruları benzeri, Evde Eğitim sistemimize giriş yaptıklarında açılan sayfada bursluluk sınavı sonuçları görüntüleye bilmektedir. Detaylı olarak hangi soruda yanlış yaptığını görebilecek olan öğrenciler, bu sayede başarısız oldukları konuları da rahatlıkla tespit edebilecekler. Kaliteli eğitim anlayışının sahip olduğu kolejlerimizde gerçekleştirilen bursluluk sınavlarının şeffaflığı da böylece gözlemlenebilmektedir.

Bilişim Eğitim Kurumları olarak kurulduğumuz günden bugüne çağdaş ve yenilikçi eğitim anlayışımızla velilerimizin takdirlerini Ankara özel okul tavsiye ve olumlu veli okul yorumları ile almaktayız. Senkron dersler, Türkçe yasağı, Evde Eğitim gibi eğitime kattığımız yeniliklerle, derslerimizi öğrencilerimizin eğlendirecek bir şekilde işlemekteyiz. Bunun dışında öğrencilerimize sunduğumuz Öğrenci Koçluğu ile, onların her daim gelişimlerini dikkatle takip etmekteyiz.

2-4-5-6 Nisan tarihinde yapılan bursluluk sınavı sonuçlarına butondan ulaşabilirsiniz.

Portal

En Başarılı Özel Okul Bilişim Koleji

İngilizce eğitim veren kolejler içinde en iyi özel okul olan okulumuz,  Ankara özel okullar listesi içerisinde zirveye yerleşen ve öğrencilerin kalabalıklar içerisinde kaybolmasına izin vermeyen bir kurumdur. Bursluluk sınavları sayesinde öğrenci başarısının karşılığını alabildiğiniz eğitim-öğretim yuvamız, LGS ve YKS başarısı en yüksek olan okuldur.