Generic selectors
Search in posts
Search in pages

Değerler Eğitimi

İnsanlar arasındaki reel iletişim zaman kıtlığı ve sosyal medya nedeniyle giderek zayıflıyor. Akıllı telefonlar, televizyon ve internetin de etkisiyle kişilerin birbirlerine olan saygı, hoşgörü ve anlayışının minimuma indiğine hepimiz şahidiz. Bu noktada istatistiklerle de sabit ki;  genel insani ilişkilerde büyük ölçüde yozlaşma görüyoruz. Yaşanan bu süreç değerler eğitimi uygulamasının gerekliliğini bir kez daha hissettiriyor.

DEĞERLER EĞİTİMDE ANKARADAKİ ÖZEL OKULLAR ARASINDA BİLİŞİM KOLEJİ FARKI!

Kişilik ve karakter insanlar tarafından öteden beri karıştırılan iki kavramdır. Bilişim Koleji olarak biz, değerler eğitimi ile öğrencimizin kişiliğini değiştirmeyi değil;

DEĞERLER EĞİTİMİNDE NELER YAPIYORUZ?

DEĞERLER EĞİTİMİ ÇOCUKLARA NELER KAZANDIRIYOR?

İşte bizi biz yapan ve her bireyde olması gereken mutlak değerlerimiz:

Bilişim Kolejinde, toplum değerlerine sahip çıkan ve değerler kazanan bireyler yetiştirerek Ankaradaki özel okullar arasında zirveye yerleşiyoruz. Biz uygarlığın güzel ahlakla ayakta kaldığının bilincinde olarak,  kendimizi erdemli, kişilikli, sorumluluk, karakter ve öz güven sahibi bireyler yetiştirmeye adadık. Velilerimiz, öğretmenlerimiz ve tüm çalışanlarımızla iş birliği içinde değerler eğitimi sürecinde öğrencimize güçlü birer model oluyor; ahlaki gelişim yolculuğunda iyiliğe doğru yol alıyoruz.