Bilişim Koleji|Eğitim Felsefemiz - En Başarılı Özel Okullar - Bilişim Koleji

Eğitim Felsefemiz

Geleceğin çok yönlü ve güçlü kişilikleri Bilişim Koleji ile yetişiyor. En başarılı özel okullar denince ilk akla gelen Bilişim Kolejindeki eğitim felsefemizle, öğrencilerimizin içlerindeki potansiyeli fark edip geliştirmelerine yardımcı oluyoruz.

Misyonumuz

Öğrencilerimizin potansiyelini ve yeteneklerini sonuna kadar geliştirmelerine olanak sağlayan bir eğitim-öğretim ortamı sunarak ‘dünya insanı’ yetiştirmektir.

Vizyonumuz

Bilişim Eğitim Kurumları olarak, eğitim ve öğretimi çağdaş bir altyapıyla evrensel standartlarda yürütmek ve ülkemizde örnek gösterilen kurumlar arasında yer almaktır.

Hedeflerimiz

Değerlerimiz

Küresel konulara ilgi çekmek için imkanlar yaratmak,

Farklı kültürlerle iletişim kurmak ve onları anlamak için birden çok dili akıcı şekilde geliştirmek,

Saygı ve hoşgörü yoluyla farklı bakış açılarından bakacak şekilde farkındalık geliştirmek,

Öğrencilere, onları çevrelerindeki dünya ile etkileşim içine sokacak bilgi ve becerileri kazandırmak için gayret gösterir.