Bilişim Koleji|Eğitim Felsefemiz - En Başarılı Özel Okullar - Bilişim Koleji

Eğitim Felsefemiz

Geleceğin çok yönlü ve güçlü bireyleri Bilişim Koleji ile yetişiyor. En başarılı özel okullar denince ilk akla gelen Bilişim Kolejindeki eğitim felsefemizle, öğrencilerimizin içlerindeki potansiyeli fark edip geliştirmelerine yardımcı oluyoruz.

Değerlerimiz

Küresel konulara ilgi çekmek için imkanlar yaratmak,

Farklı kültürlerle iletişim kurmak ve onları anlamak için birden çok dili akıcı şekilde geliştirmek,

Saygı ve hoşgörü yoluyla farklı bakış açılarından bakacak şekilde farkındalık geliştirmek,

Öğrencilere, onları çevrelerindeki dünya ile etkileşim içine sokacak bilgi ve becerileri kazandırmak için gayret gösterir.

Ankara kolejleri arasında kaliteli okul anlayışıyla hareket eden Bilişim Eğitim Kurumları, sahip olduğu başarıyı korumak ve yükseltmek için benimsediği ilkeler çerçevesinde çalışmalarına devam etmektedir.

Ankara’nın En Kaliteli ve En Yenilikçi Özel Okulu Ödülü İngilizce Eğitiminde En İyi Olan Okulumuz, En Kaliteli Akademik Eğitimi ile Eğitim Yönetimi Derneği Tarafından 2016 ve 2017 Yıllarında “Ankara’nın En Kaliteli Özel Okulu” Ödülüne Layık Görülmüştür. Bilişim Koleji Geçmişten Gelen Yüksek Başarısını, LGS ve YKS Sonuçlarıyla Devam Ettirmektedir.