Bilişim Koleji|Okul Sonrası - Ankaranın En İyi Özel Okulları - Bilişim Koleji

Okul Sonrası

Derslerin bitmesiyle birlikte öğrencilerimiz, gerek etüt için gerekse farklı kulüp çalışmaları için okulda kalmaktadır. Öğrencilerimiz konu tekrarı, soru çözümü ve ödev gibi derslerle alakalı faaliyetlerde bulunabileceği gibi ilgi alanına en yatkın kulüplerin çalışmalarında kalarak da okulda daha fazla vakit geçirebilir. Özellikle okul sonrası yapılan kulüp etkinlikleri öğrencilerin zihnini dinlendireceği gibi fiziki olarak enerjilerini de atmalarına yardımcı olacaktır. Bu konuda Ankaranın en iyi özel okulları arasında farkını kanıtlayan Bilişim Kolejinde öğrencilerin okul sonrası vakitleri de kaliteli geçmektedir.

Ayrıca öğrencilerimiz eve gittiklerinde de yalnız değildir. Bilişim Uzaktan Eğitim sistemi olan Okul CMS ile ödevlerini takip eden öğrencilerimiz karşılaştıkları herhangi bir sorunda da eğitim danışmanı Mozy’den yardım alabilirler. Aynı zamanda velilerde Okul CMS portalına kendi hesaplarından giriş yaparak öğrencinin ödevlerini görebilir ve ödevler yapıldığında onaylaması gerekmektedir.

OKUL SONRASI NEDEN ÖNEMLİDİR?

Bilişim Kolejinde verdiğimiz etütlere kısaca, okul müfredatına paralel yürütülen Okul Sonrası Destek Eğitimi diyebiliriz. Bu eğitimi en yararlı şekilde veren Ankaranın en iyi özel okulları arasında yer almaktayız. Okulun bitiminden itibaren başlayıp saat 18.00’e kadar devam eden etütlerde öğrencilerimiz tecrübeleri öğretmenler eşliğinde ödevlerini tamamlarlar. Sadece ödev yapmakla kalmayıp gün içerisinde öğrendiği bilgileri tekrar eder ve bir sonraki ders için hazırlık çalışmaları yaparlar. Bu çalışmalar için seçilen en uygun ortam etüt sınıflarıdır. Öğrencilerimizin konforlarını düşünerek hazırladığımız etüt sınıflarımızda 8. sınıf öğrencilerimiz ise soru çözümü ve tekrar yaparlar. Liseye giriş sınavına hazırlanan öğrencilerimiz, sadece hafta içi değil cumartesi günleri de öğretmen gözetiminde etüt çalışmaları yapmaktadır.