Bilişim Koleji, Ankara’nın öncü eğitim kurumları arasında yer almaktadır. Aynı zamanda okul sonrası etüt programlarıyla öğrencilerin gelişimine destek olmaktadır. Böylece eğitim sistemi ve çeşitli aktivitelerle öğrencilere destek sağlanmaktadır. Okul sonrasında etkin bir rol oynayan Bilişim Koleji, LGS başarılarıyla öne çıkar.

"Derslerin

Derslerin bitmesiyle birlikte öğrencilerimiz, gerek etüt için gerekse farklı kulüp çalışmaları için okulda kalmaktadır. Öğrenciler konu tekrarı, soru çözümü, ödev gibi etkinliklere katılabilirler. İlgi alanlarına uygun kulüplerde sosyal etkileşimde bulunabilirler. Böylece okulda aktif zaman geçirme imkanı bulabilirler. Özellikle okul sonrası düzenlenen kulüp etkinlikleri, öğrencilerin zihinsel ve fiziksel enerjilerini atabilmelerine yardımcı olur. Bu konuda farkını kanıtlayan Bilişim Koleji, öğrencilerin okul sonrası zamanlarını kaliteli ve verimli geçirmelerine olanak tanır.

Ayrıca öğrencilerimiz eve gittiklerinde de yalnız değildir. Bilişim Koleji, EDOP Akademi uzaktan eğitim sistemi ile ödev takibi sağlayarak öğrencilerin gelişimine katkıda bulunuyor. Bu sistem sayesinde öğrenciler, karşılaştıkları herhangi bir sorunda eğitim danışmanlarından bilgi alabilirler. Veliler, kendi hesapları üzerinden EDOP Akademi portalına giriş yapabilirler. Aynı zamanda öğrencinin ödevlerini inceleyip, çocukları ödevlerini tamamladığında onaylama imkanına sahiptirler.

Okul Sonrası Etüt Programı
Bilişim Kolejinde verdiğimiz etütlere kısaca, okul müfredatına paralel yürütülen Okul Sonrası Destek Eğitimi de denilebilmektedir. Bu eğitimi en yararlı şekilde veren Ankaranın en iyi koleji listesinde yer almaktayız. Okulun bitiminden itibaren başlayıp saat 18.00’e kadar devam eden etütlerde öğrencilerimiz tecrübeleri öğretmenler eşliğinde ödevlerini tamamlarlar. Sadece ödev yapmakla kalmayıp gün içerisinde öğrendiği bilgileri tekrar eder ve bir sonraki ders için hazırlık çalışmaları yaparlar.

Ankaranın en iyi koleji Ankaranın en iyi özel okulları etüt programları LGSde en başarılı okul uzaktan eğitim birinci sınıf kayıtları veli mektubu, Ankaranın en başarılı okulu, en iyi kolej, 8.sınıf veda mektubu

Çalışmalar için seçilen en uygun ortam etüt sınıflarıdır. Öğrencilerimizin konforlarını düşünerek hazırladığımız etüt sınıflarımızda 8. sınıf öğrencilerimiz ise soru çözümü ve tekrar yaparlar. Liseye giriş sınavına hazırlanan öğrencilerimiz, sadece hafta içi değil cumartesi günleri de öğretmen gözetiminde etüt çalışmaları yapmaktadır.

Etütlerin Öğrencilere Katkıları

Uygulanan etütlerin öğrencilerin gelişimleri açısından pek çok faydası bulunmaktadır.

• Öğrenciler, etüt programları sayesinde ödevlerinin günlük olarak takibini tutabilir.
  • Ev ödevlerini etüt öğretmenleriyle birlikte yapan öğrenciler, bu sayede ödevlerden daha fazla verim alabilir.
  • Öğrenciler gün içerisindeki derslerinde anlamadıkları konuları, aynı gün öğrenebilme imkanı elde eder.
  • Konu tekrarı ve soru çözümüyle birlikte, öğrenilen konuların pekişmesi sağlanır.
  • Etütlerle düzenli bir şekilde ders çalışan öğrenciler, bunu bir alışkanlık haline getirir.

LGSde en başarılı okul olan Bilişim Kolejinin bu başarısının arkasında başarıyla uyguladığı etüt sistemi bulunmaktadır.

Uzaktan Eğitim Sistemi EDOP Akademi

Ankaranın en iyi özel okulları arasında yer alan Bilişim Eğitim Kurumları olarak, öğrencilerimizin okul dışında da ders çalışmasını teşvik etmekteyiz. Bu nedenle geliştirdiğimiz uzaktan eğitim sistemi olan EDOP Akademi ile öğrencilerimizin yanında yer almaktayız.

Okul sonrasında öğrenciler EDOP Akademi ile, konuların özetlerine eğlenceli içeriklerle öğrenebilmek ve oynayarak bilgilerini tazeleyebilme imkanı elde ederler. EDOP Akademi içerisinde yer alan Haydi Sor sistemiyle de kişiselleştirilmiş bir şekilde sorularının cevaplanmasının keyfini çıkarabilirler.