Bilişim Koleji | Bilişim Okulları Zeka Oyunları Olimpiyatları - Bilişim Koleji

Bilişim Okulları Zeka Oyunları Olimpiyatları

Bilişim Okulları kurulduğu ilk günden bugüne kadar, öğrencilerin zeka gelişimlerini destekleyici çalışmalar yürütmüştür. Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilecek olan Türkiye geneli online Zeka Oyunları Olimpiyatları ile de çalışmalarımızı yönlendirmekteyiz. İlkokul ve ortaokul öğrencilerinin akademik seviyelerinin belirlenmesinde de etkisi olan Zeka Gelişim Olimpiyatları, ücretsiz ve online deneme sınavı olarak öğrencilere sunulmaktadır.

Neden Zeka Oyunları Olimpiyatları?

Ücretsiz Deneme Sınavı Online Başvuru

Bilişim Okulları olarak amacımız öğrencilerin akademik başarılarının yanında kişisel ve zeka gelişimlerinin de desteklenmesidir. Bu doğrultuda hazırlanan Zeka Oyunları Olimpiyatları barındırdığı pek çok farklılığı da öğrencilere sunmaktadır.

Zeka Gelişim Olimpiyatları olan ücretsiz ve online deneme sınavı ile zeka oyunları ve BİLSEM öğrencilerin gelişimi üzerinde etkilidir.

Online Zeka Oyunları Şampiyonası Şartları Nelerdir?

Online olarak düzenlenecek olan Zeka Oyunları Olimpiyatları’na ücretsiz olarak başvuruda bulunabilirsiniz.

Zeka Oyunları ve Etkileri

Zekanın aktif ve dinç tutulmasını sağlayan zeka oyunları, onların başarıları üzerinde de belirleyici olmaktadır. Öğrencilerin dikkat gelişimlerini artıran oyunlar aynı zamanda onlara planlı hareket etmeyi de öğretir. Bu sayede öğrenciler, kendi programlarını hazırlayarak ders çalışmalarına da yön verebilirler.

Çocukların sahip oldukları yeteneklerin ortaya çıkarılmasında yardımcı olan zeka oyunlarından yola çıkılarak hazırlanan Bilişim Okulları Zeka Gelişim Olimpiyatları, yeni yetenekler ve hobiler geliştirmeleri konusunda da yol göstericidir.

İlkokulda Zeka Gelişimi ve BİLSEM

İlkokul seviyesinde düzenlenen ve öğrencilerin sahip oldukları yeteneklere göre eğitim almalarını sağlayan BİLSEM sınavları, zeka gelişimi açısından önemli etkilere sahiptir. Bilişim Okulları tarafından 1, 2 ve 3. sınıf öğrencilerine sunulan Zeka Gelişim Şampiyonası içerikleri de BİLSEM sınavlarında baz alınan zeka gelişim testlerine göre şekillendirilmektedir. Zeka oyunları çerçevesinde geliştirilen online deneme sınavı için hazırlıkta bulunurken BİLSEM sorularına da göz atabilirsiniz. Ücretsiz deneme sınavı için son başvuru tarihi 15 Ocak!

Ankara’nın En Kaliteli ve En Yenilikçi Özel Okulu Ödülü İngilizce Eğitiminde En İyi Olan Okulumuz, En Kaliteli Akademik Eğitimi ile Eğitim Yönetimi Derneği Tarafından 2017 ve 2018 Yıllarında “Ankara’nın En Kaliteli Özel Okulu” Ödülüne Layık Görülmüştür. Bilişim Koleji Geçmişten Gelen Yüksek Başarısını, LGS ve YKS Sonuçlarıyla Devam Ettirmektedir.

• Attend Our Admissions Open House on November 11