Bilişim Koleji|Anadolu Fen Lisesi - Ankara'nın En İyi Özel Liseleri - Bilişim Koleji

Anadolu Fen Lisesi

Bilişim Anadolu ve Fen Lisesi, MEB’in genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda Ankaranın en iyi özel liseleri arasında yer almaktadır. Kaliteli eğitim öğretimi hedefleyen Bilişim’de velilerimiz ve öğrencilerimizle etkili iletişime geçerek okulumuza karşı aidat duygusunu geliştiren bir ortam sağlamaktayız. Sürekli olarak gelişen, değişen zamana akademik ve sosyal açıdan hazır, hoşgörü ve sevgi ile iletişime geçebilen öğrenciler yetiştirmekteyiz. Düşüncelerini özgürce ifade edebilen bireyler yetiştirdiğimiz Bilişim’de öğrencilerimizin akademik eğitimini en kaliteli şekilde tamamlayabilmesi adına gereken tüm koşulları sağlıyoruz. Kolej liseler arasından kolej seçimi yapılırken göz önünde bulundurulması gereken noktalar vardır. Bilişim Anadolu ve Fen Lisesi olarak, öğrencilerimize iyi bir gelecek sunuyoruz.

GELECEĞE YÖN VEREN REHBERLİK ANLAYIŞI

Bilişim Kolejinin ilkokuldan başlayarak üniversiteye kadar verdiği eğitim öğretim ile öğrencilerimizin geleceğini kendi yetenekleri doğrultusunda şekillendiriyoruz. Başarısı kanıtlanmış, deneyimle ve titizlikle örülmüş özel bir eğitim programı yürüten Bilişim’de her öğrenci özeldir. Bilişim Anadolu ve Fen Lisesinde sadece 1 öğrenciye değil tüm öğrencilere eşit yaklaşılmaktadır. Her öğrencimizin kaliteli üniversitelere yerleşmesi için özel çalışmalar hazırladığımız kolej lise olan Bilişim’de her öğrencimizin kendi kapasitelerinin en üst seviyesine ulaşmasını sağlamaktayız. Öğrencilerimizin başka hiçbir takviye kursuna gereksinim duymadan Yüksek Öğrenime Geçiş Sınavı hazırlıklarını tamamlamalarını ilke edinmekteyiz. Her öğrencimizi ayrı ayrı takip eden “eğitim koçları” gereken akademik desteği sağlarken, velilerimizi de sürekli bilgilendirerek süreçten haberdar etmektedir.

UZMAN ÖĞRETMEN KADROSU

Uzman öğretmen kadromuzu, hedefleri olan, özgüveni yüksek, çalışma ilkeleri edinen ve kaliteli üniversitelerden mezun olan öğretmenler oluşturmaktadır. Kaliteli öğretmenlerle üniversite sınavlarında çok iyi bir puan alan öğrencilerimiz kendisine güzel bir gelecek hazırlamaktadır. Daima başarılarıyla gurur duyduğumuz öğrencilerimiz, zorlandığı derslerde de öğretmenlerinden bire bir çalışma imkanı bulabilmektedir. Nitelikli yayınlarla her hafta sonu deneme sınavına giren öğrencilerimizin zaman içerisinde sınav stresi de kalmayacaktır. Bu nedenle Ankara özel okulları arasında Bilişim Anadolu ve Fen Liseleri başta gelmektedir.

Ankara’nın En Kaliteli ve En Yenilikçi Özel Okulu Ödülü İngilizce Eğitiminde En İyi Olan Okulumuz, En Kaliteli Akademik Eğitimi ile Eğitim Yönetimi Derneği Tarafından 2016 ve 2017 Yıllarında “Ankara’nın En Kaliteli Özel Okulu” Ödülüne Layık Görülmüştür. Bilişim Koleji Geçmişten Gelen Yüksek Başarısını, LGS ve YKS Sonuçlarıyla Devam Ettirmektedir.