Sayın velimiz 6 şubat tarihinde Kahramanmaraş ve çevre illerde meydana gelen deprem sebebiyle vefat edenlere Allahtan rahmet yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz.

Bilişim Koleji olarak nakdi yardımlarımıza ilaveten kıyafet, hijyen ürünleri ve gıda malzemelerini kendi imkanlarımızla deprem bölgesine ulaştırdık, ayrıca kendi okul servisimizle de bizzat okul müdürlerimizi deprem bölgesine dağıtım ve yardım amacıyla görevlendirdik.

Alanda bulunan okul müdürlerimizden aldığımız bilgiler şu aşamada ayni yardımlar yerine nakdi yardımların daha sağlıklı olacağı şeklindedir.

Ayrıca Bilişim Koleji olarak AFAD ve Ankara valiliği koordinesinde, okullarımızda 50 öğrenci ücretsiz okutacağımızı bildirdik ve şimdilik de 8 öğrenci kaydı yapılmıştır.

Yakınlarınızdan veya STK’lardan alacağınız bilgiler doğrultusunda okul idarelerimizle iletişime geçerek öğrenci yönlendirmesi yaparsanız, afet mağduru öğrencileri ücretsiz olarak okutmaktan memnuniyet duyarız.

Tüm velilerimize ve öğretmenlerimize bu süreçte gösterdikleri hassasiyet için teşekkür ederiz.

Bilişim Koleji Yönetim Kurulu