Dil Kampları

Bilişim Koleji, dil becerilerini geliştirmek ve uluslararası iletişime hazır bireyler yetiştirmek amacıyla her periyot tatilinde öğrencilerini dil kamplarına götürerek, eğitimde fark yaratıyor. Bilişim Kolejinde, 2 yabancı dil ile uluslararası iletişime hazır bireyler yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Anasınıfından itibaren başladığımız dil eğitimi ile en iyi kolejler sıralamasında öğrencilerimizi zirveye taşıyoruz. İngilizce dilini başka bir dile ait hiç bir uyarıcının var olmadığı sınıflarda işliyoruz. Speaking derslerini ise yine aynı sınıflarda ve yabancı öğretmenler eşliğinde işliyoruz. 4 periyotlu olarak eğitim verdiğimiz Bilişim Kolejinde, her periyot tatilinde öğrencilerimizi dil kamplarına götürüyoruz. Ders dönemlerinde ise şehir içi çeşitli kültür sanat ve dil anlamında başarılı gezilere götürüyoruz.

“YABANCI DİLİN  YAPI TAŞLARI OKUMAK, YAZMAK, DİNLEMEK VE KONUŞMAKTIR”

Eğitim süresi içinde öğrencilerimizin dil becerilerinizi geliştiririz.  Aynı zamanda gramer, kelime bilgisi ve telaffuz konusunda kapsamlı bir program uygulamaktayız. Cambridge üyesi olan okullarımızda, Cambridge müfredatı uygulanarak en iyi kolejler unvanını almaktayız. İnteraktif sınıflarımızda sadece İngilizcenin konuşulduğu, yabancı öğretmenlerimizin eşliğinde yoğun ve eğlenceli bir program uygulamaktayız. 5. Sınıftan itibaren tüm sınıflarımızda ikinci yabancı dil olarak Almanca eğitimi de vermekteyiz.

Periyot tatillerinde ise şehir dışında beş yıldızlı otellerde öğrencilerimizi Dil Kamplarına götürüyoruz. Dil kampları Dil Öğretmenlerimiz eşliğinde başlangıçtan kamp sonuna kadar sadece İngilizcenin konuşulduğu, hem öğrencilerimizin stres atmalarını ve dinlenmelerini sağlayan, hem de İngilizce birikimlerini geliştiren bir program uyguluyoruz.

Bu benzersiz dil kampları, öğrencilere dil becerilerini artırmak ve kültürel deneyimler kazanmak için eşsiz bir fırsat sunmaktadır. Dil kamplarımız, öğrencilere dil öğretimi yanında birçok aktivite yer alır. Aynı zamanda etkinlikle dolu unutulmaz anılar biriktirme şansı vermektedir. Bu kapsamlı dil eğitimi programları, öğrencilerin İngilizce dilini daha etkin ve özgüvenli bir şekilde kullanabilmelerini sağlar. Böylece onları uluslararası arenada başarıya taşımayı hedeflemektedir.

Periyot tatillerinde şehir dışında beş yıldızlı otellerde öğrencilerimizi Dil Kamplarına götürüyoruz. İngilizce birikimlerini geliştiren program uyguluyoruz.