Robotik kodlama atölyesi ile öğrencilerimize problem çözme yeteneği ve 3 boyutlu düşünme gibi günümüze ait becerileri geliştirebilme imkanı tanımaktayız. Online robotik kodlama kulübü dersleri sayesinde öğrencilerimize hayallerinde kurdukları robotları gerçeğe dönüştürebilme olanı elde etmektedir. Hızla değişime uğrayan ve gelişin dünyamızda robotik ve kodlama derslerimizle öğrencilerimizi teknolojiyi üreten bireyler olarak yetiştirmeyi hedeflemekteyiz.

Robotik Kodlama Nedir?

Robotik kısaca; elektronik devreleri ve kodlama dillerinden yardım alarak, yapılan robotları istenildiği şekilde hareket ettirmek olarak tanımlanabilmektedir. Öğrencilerimize sunduğumuz online robotik kodlama dersleri, temel düzeyde robotik konusunda bilgi sahibi olmalarını sağlamaktadır.

Online Robotik Kodlama Atölyesi Nasıl İşler, Faydaları Nelerdir?

Bilişim ve kodlama alanında uzman ve deneyimli eğitmenlerimiz tarafından öğrencilerimize ulaştırılan online dersler ile geleceğin mühendislerini yetiştirmekteyiz. En başarılı özel okul olan Bilişim Eğitim Kurumları olarak eğitimde ilerleyerek, durmadan sürekli olarak yükselmeyi amaçlamaktayız. Bu nedenle çalışmalarımıza yön verirken öğrencilerimize yeni yetenekler kazandırabilmek ve içlerindeki ışıkları dışa vurmalarına olanak tanıyabilmek için online robotik kodlama dersleri gerçekleştirmekteyiz.

Öğrencilerimiz kendi tasarımlarını modellemeyi ise 3D tasarım eğitimimizle gerçekte var olmayan nesneleri görselleştirmeyi öğrenmektedir.

Robotik kodlama eğitiminin en temel noktalarından olan kodlama eğitimimizle öğrencilerimize bilgisayar dilini öğrenmektedir. Yaratıcı düşünme becerilerinin geliştirildiği online robotik kodlama dersleri, öğrencilerimiz kendi robotlarıyla birlikte hayallerini de inşa etmeye başlamaktadır.

Robotik Kodlama Atölyesi ve Öğrenilecekler

Robotik kodlama dersleri sonrasında öğrencilerimizin edinmesi planlanan kazanımlar:

• Robotik kodlama ile ilgili problemlere çözüm üretebilmek.
  • Arduino tabanlı robot yapabilmek.

Online Robotik Kodlama Atölyesi İçin Gereksinimler

• Robotik ve teknoloji konusunda merakının bulunması.
  • Bilişim konusunda kendini geliştirmede hevesli olması.
  • Robotik kodlama dersleri ortaokul 5. 6. ve 7, lise 9 ve 10. sınıf öğrencileri içindir.

Online Robotik Kodlama Ders İçerikleri

1. Led yakma söndürme
  2. Polis lambası – trafik lambası
  3. Buton ile led yakma