Bilişim’de her çocuk özeldir. Bu sebeple öğrenci merkezli yaklaşımlarımızla, kişisel gelişimlerini desteklerken, içlerinde barındırdıkları potansiyelleri de ortaya çıkarmayı hedeflemekteyiz. Aynı zamanda benlik ve kişisel gelişim açısından da son derece önemli olan Yetenek Keşif Atölyeleri ile öğrencilerimizin yeteneklerini keşfediyoruz. Böylece bu yetenekleri kabiliyet haline dönüştürmek için çalışıyoruz. Aynı zamanda birbirinden farklı, canlı ve online kulüp eğitimleri öğrencilerimize sunularak onların gelişimlerini her alanda desteklemeye devam etmekteyiz.

Farklı disiplinlerden yararlanarak sürdürdüğümüz kulüp çalışmalarımız sayesinde öğrencilerimiz, özgün tasarımlar yaparak çok yönlü bakabilme vizyonuna ulaşmaktadır. Canlı atölyeler ile deneme ve yanılma yöntemi sayesinde üretime ve araştırmaya teşvik edilirler.  Böylece geleceğin dünyasını bugünden kurgularken, değişimde ve gelişimde öncü bireyler yetiştirebilmek amacıyla sunduğumuz çalışmalarda, problemlere karşı duyarlı ve çözümcü insanlar yetiştirmeyi esas almaktayız. Aynı zamanda online eğitimler sayesinde öğrencilerimiz istedikleri zaman, istedikleri yerden atölyelerimize ulaşabilmektedir.

Yetenek Keşif Atölyeleri

Robotik kodlama atölyesi ile öğrencilerimize günümüze ait becerileri geliştirebilme imkanı tanımaktayız.
Benlik ve kişisel gelişim açısından da son derece önemli olan Yetenek Keşif Atölyeleri ile öğrencilerimizin yeteneklerini keşfedip geliştirmek için çalışıyoruz.
Web tasarım dersleri sayesinde öğrencilerimiz kendi sitelerini yapmanın tadını çıkarıyor.
online kulüp, web tasarım kulübü, online eğitim veren kolajler, en başarılı kolej, kolej ankara
Online karakalem dersleri ile öğrencilerimizin sanatla olan bağlarını güçlendiriyoruz.
Kişisel gelişim sağlayan Yetenek Keşif Atölyeleri ile öğrencilerimize canlı ve online kulüp eğitimler ve eğitimleri vermekteyiz.
Online satranç dersleri ile öğrencilerimiz satrançla tanışır.
Online Elif-ba dersleri şeklinde ilerleyen kulübümüzde, öğrencilerimiz Kur’an-ı Kerim harflerini en baştan öğrenmeye başlarlar.
online kuran dersi, online eğitim veren özel okullar, en yakın kolej

Takı dersleri ile öğrencilerimiz kendi tasarımlarına sahip olur.
online takı kulübü, online eğitim veren okullar, en başarılı okullar
Kur’an-ı Kerim tecvidli okuma kulübü, alanında uzman ve deneyimli öğretmenlerimiz tarafından verilmektedir.
Online resim dersleri ile resim dalının farklı alanlarında çalışmalar gerçekleştiriyoruz.
Ebru atölyesi ile ev ortamında da öğrencilerimizin eğlenirken öğrenebilmelerini destekliyoruz.

Online eğitimler, öğrencilerimizin ev ortamında gelişimlerini devam ettiren çalışmalarımız arasında yer almaktadır. Böylece Bilişim Eğitim Kurumları olarak Yetenek Keşif Atölyeleri ile öğrencilerimize online kulüp eğitimleri vermekteyiz. Birbirinden farklı canlı atölyeler sayesinde öğrencilerimizin akademik başarıları desteklenirken, kişisel gelişim açısından da ilerlemeleri sağlanmaktadır.