Bilişim Koleji | Bilişim'de Yetenek Keşif Atölyeleri - Online Kulüp - Bilişim Koleji

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Bilişim’de Yetenek Keşif Atölyeleri

Bilişim’de her çocuk özeldir. Öğrenci merkezli yaklaşımlarımızla, kişisel gelişimlerini desteklerken, içlerinde barındırdıkları potansiyelleri de ortaya çıkarmayı hedeflemekteyiz. Benlik ve kişisel gelişim açısından da son derece önemli olan Yetenek Keşif Atölyeleri ile öğrencilerimizin yeteneklerini keşfederek, kabiliyet haline dönüştürmek için çalışıyoruz. Birbirinden farklı, canlı ve online kulüp eğitimleri öğrencilerimize sunularak onların gelişimlerini her alanda desteklemeye devam etmekteyiz.

Farklı disiplinlerden yararlanarak sürdürdüğümüz kulüp çalışmalarımız sayesinde öğrencilerimiz, özgün tasarımlar yaparak çok yönlü bakabilme vizyonuna ulaşmaktadır. Canlı atölyeler ile deneme ve yanılma yöntemi sayesinde üretime ve araştırmaya teşvik edilirler. Geleceğin dünyasını bugünden kurgularken, değişimde ve gelişimde öncü bireyler yetiştirebilmek amacıyla sunduğumuz çalışmalarda, problemlere karşı duyarlı ve çözümcü insanlar yetiştirmeyi esas almaktayız. Online eğitimler sayesinde öğrencilerimiz istedikleri zaman, istedikleri yerden atölyelerimize ulaşabilmektedir.

Yetenek Keşif Atölyeleri

Robotik kodlama atölyesi ile öğrencilerimize günümüze ait becerileri geliştirebilme imkanı tanımaktayız.

Web tasarım dersleri sayesinde öğrencilerimiz kendi sitelerini yapmanın tadını çıkarıyor.

Online karakalem dersleri ile öğrencilerimizin sanatla olan bağlarını güçlendiriyoruz.

Kişisel gelişim sağlayan Yetenek Keşif Atölyeleri ile öğrencilerimize canlı ve online kulüp eğitimler ve eğitimleri vermekteyiz.

Online satranç dersleri ile öğrencilerimiz satrançla tanışır.

Online Elif-ba dersleri şeklinde ilerleyen kulübümüzde, öğrencilerimiz Kur’an-ı Kerim harflerini en baştan öğrenmeye başlarlar.

Öğrencilerimizi erken yaşa kodlama diliyle tanıştırarak, robotlarla konuşabilen bir nesil yetiştirmeyi hedeflemekteyiz.

Online resim dersleri ile resim dalının farklı alanlarında çalışmalar gerçekleştiriyoruz.

Ebru atölyesi ile ev ortamında da öğrencilerimizin eğlenirken öğrenebilmelerini destekliyoruz.

Takı dersleri ile öğrencilerimiz kendi tasarımlarına sahip olur.

Kur’an-ı Kerim tecvidli okuma kulübü, alanında uzman ve deneyimli öğretmenlerimiz tarafından verilmektedir.

Online eğitimler, öğrencilerimizin ev ortamında gelişimlerini devam ettiren çalışmalarımız arasında yer almaktadır. Bilişim Eğitim Kurumları olarak Yetenek Keşif Atölyeleri ile öğrencilerimize online kulüp eğitimleri vermekteyiz. Birbirinden farklı canlı atölyeler sayesinde öğrencilerimizin akademik başarıları desteklenirken, kişisel gelişim açısından da ilerlemeleri sağlanmaktadır.

Ankara’nın En Kaliteli ve En Yenilikçi Özel Okulu Ödülü İngilizce Eğitiminde En İyi Olan Okulumuz, En Kaliteli Akademik Eğitimi ile Eğitim Yönetimi Derneği Tarafından 2017 ve 2018 Yıllarında “Ankara’nın En Kaliteli Özel Okulu” Ödülüne Layık Görülmüştür. Bilişim Koleji Geçmişten Gelen Yüksek Başarısını, LGS ve YKS Sonuçlarıyla Devam Ettirmektedir.

• Attend Our Admissions Open House on November 11