Futbol Kulübü

Futbol, günümüzde dünyada en popüler olan spor dalıdır. İki takım arasında on birer kişiyle oynanır. Her iki ucunda birer kalenin yer aldığı dikdörtgen bir sahada bir top ile oynanır. Futbolda amaç topu kalecinin koruduğu rakibe ait kaleye sokmaktır. Golün geçerli olabilmesi için topun kale çizgisini tamamen geçmesi gerekir. Her futbolcu adının yazdığı kendi takımına ait formalarla maça çıkar. Futbol oynayan kişi futbol oynamak için özel olarak tasarlanmış krampon adı verilen ayakkabıları giyerek bu oyunu oynarlar.

Futbolda el kullanmak yasaktır. Yalnızca kaleciler belirli kurallar dahilinde el kullanabilirler. Futbol maçları hakemler tarafından yönetilir. Futbolda süre profesyonel bir maç için 90 dakikadır. 45’er dakika olarak iki bölümden oluşur.

Ankarada bulunan kolejler içinde en yüksek başarıyı gösteren Bilişim Koleji futbol kulübü gibi kulüpleriyle çocukların her alanda eğlenmesi ve gelişmesini hedefliyor.

Kulüp Hedeflerimiz

Mental ve fiziksel rahatlamayı sağlamak
Takım oyunu oynamayı öğretmek
Paylaşmayı ve yardımlaşmayı öğretmek
Fiziksel aktiviteyi hayata dahil etmek
Sorumluluk almayı öğretmek
Görev dağılımı ve işbölümü yapmayı öğretmek
Saygı ve adalet gibi değerleri geliştirmek

Ankara’nın En Kaliteli Özel Okulu

Ankara’nın En Kaliteli ve En Yenilikçi Özel Okulu Ödülü ile İngilizce Eğitiminde En İyi Olan Okulumuz, En Kaliteli Akademik Eğitimi ile Eğitim Yönetimi Derneği Tarafından 2022 ve 2023 Yıllarında “Ankara’nın En Kaliteli Özel Okulu” Ödülüne Layık Görülmüştür. Bilişim Koleji Geçmişten Gelen Yüksek Başarısını, LGS ve YKS Sonuçlarıyla Devam Ettirmektedir.