İngilizce Kulübü

İngilizce ilk kez 5.yüzyılda İngiltere’de ortaya çıkmıştır. Günümüzde Birleşik Krallık, Amerika Birleşik Devletleri, Karayipler, Avustralya, İrlanda, Kanada ve Yeni Zelanda gibi ülkelerde birçok insanın anadilidir.

Anadili farklı olan insanların konuştuğu ilk “küresel ortak dil” olma özelliğine sahiptir. İletişim dili veya dünya dili olarak adlandırılır. Artık bir gereklilik haline gelen bu dilin öğrenilmesi çok önemlidir. Mesleki ve kişisel hedefler için de gereklidir. İngilizcenin öğrenmenin hayatınıza katacağı tüm fayda ve imkanlar için Ankaranın en iyi özel okulu olan Bilişim Koleji bu eğitimi en iyi şekilde vermektedir.

İngilizce eğitim veren kolejler, ingilizce eğitim veren liseler ankara, ingilizce eğitim veren özel liseler, ingilizce eğitim veren ilkokullar içinde Bilişim Koleji ingilizce kulübü ile dil eğitiminde öne çıkmaktadır.

İngilizce eğitim veren kolejler, ingilizce eğitim veren liseler ankara, ingilizce eğitim veren özel liseler, ingilizce eğitim veren ilkokullar, ingilizce kulübü

Kulüp Hedeflerimiz

Ufku genişletmek
Hafızayı tazelemek
Kaliteli iletişim kurmak
Daha iyi bir iş ve akademik hayat sağlamak
İnsan hayatında yeni kapılar aralamak

Ankara’nın En Kaliteli Özel Okulu

Ankara’nın En Kaliteli ve En Yenilikçi Özel Okulu Ödülü ile İngilizce Eğitiminde En İyi Olan Okulumuz, En Kaliteli Akademik Eğitimi ile Eğitim Yönetimi Derneği Tarafından 2022 ve 2023 Yıllarında “Ankara’nın En Kaliteli Özel Okulu” Ödülüne Layık Görülmüştür. Bilişim Koleji Geçmişten Gelen Yüksek Başarısını, LGS ve YKS Sonuçlarıyla Devam Ettirmektedir.