Takı Tasarım Kulübü

Takı tasarımı; değerli taş ve boncuk gibi malzemeler kullanılarak aksesuar tasarlama ve oluşturma eylemidir.

Kültür tarihi, girişimcilik temellerinin atılmasına yardımcı olan bu kulüp öğrencilerimiz için oldukça faydalıdır. Çocuklarımız bu kulüpte takı tasarımı yaparken aynı zamanda kendileri bir ürün üretmenin tadına varıyorlar.

Temel sanat tarihini yakından tanıyarak desen bilgisi gibi bazı beceriler hakkında bilgi sahibi oluyorlar. Yetenek ve ilgilerini keşfederken sosyal ilişkilerini de güçlendiriyorlar.

Takı tasarımı kulübünde temel takı tasarımı prensiplerini öğrenen öğrencilerimiz, pratik uygulamalar sayesinde teorik bilgilerini somuta dökmeyi öğreniyorlar. Bilişim Koleji olarak ankaradaki okullar içinde farkımızı ortaya koyduğumuz bir alan da öğrencilerimizin bu kulüplerle boş zamanlarını değerlendirmeyi öğretmemiz, zamanı etkili ve verimli kullanmayı aşılamamızdır. Eğlenerek öğrenme prensibimizi yenilikçi eğitim anlayışıyla harmanladığımız kurumlarımızda öğrencilerimizin mutluluğu önceliğimizdir.

Özel okullar içinde kulüpleri ile farkını ortaya koyan Bilişim Koleji takı tasarım kulübü ile öğrencilerin yaratıcılıklarını ortaya çıkarıyor.

Kulüp Hedeflerimiz

Yaratıcılığı geliştirmek
Hayal gücünü çalıştırmak
Sanat ve estetik algısı oluşturmak
Stres atmak
El becerilerini geliştirmek
Sosyal becerileri geliştirmek

Ankara’nın En Kaliteli Özel Okulu

Ankara’nın En Kaliteli ve En Yenilikçi Özel Okulu Ödülü ile İngilizce Eğitiminde En İyi Olan Okulumuz, En Kaliteli Akademik Eğitimi ile Eğitim Yönetimi Derneği Tarafından 2022 ve 2023 Yıllarında “Ankara’nın En Kaliteli Özel Okulu” Ödülüne Layık Görülmüştür. Bilişim Koleji Geçmişten Gelen Yüksek Başarısını, LGS ve YKS Sonuçlarıyla Devam Ettirmektedir.